Menajerimi Ara 21. bölüm izle!

Menajerimi Ara 21. bölüm full izlenmek için yayında. 17 Ocak 2021 tarihinde Star TV ekranlarında yayınlanan Menajerimi Ara 21. bölüm tek parça halinde Puhutv’de. Peki, Menajerimi Ara 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Menajerimi Ara 21. bölüm izle oldukça yakından takip edilmekte. 17 Ocak akşamında Star TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Barış Falay ile Canan Ergüder’in oynadığı Menajerimi Ara 21. son bölümü tek parça yine Puhutv platformu üzerinden izlenebilecek.

MENAJERİMİ ARA 21. BÖLÜM İZLE İÇİN TIKLAYINIZ

Başrollerinde Barış Falay ile Canan Ergüder’in yer aldığı Menajerimi Ara dizisi 21. bölüm ile Puhutv platformunda izleyenleri ile buluştu.

Menajerimi Ara 21. bölüm

Serkan’ın genç menajerlik sonucunu açıklaması herkesi şaşkına çevirir. EGO Ajans’ta dengeler bir kez daha değişirken Kıraç ile Mayda’da Beren’i bulmak adına yeniden bir ara gelmiştir. Serkan ve Feris de temsilde bulundukları oyuncu ve yönetmen ile çıkan krizi çözmek adına karşı karşıya gelmişlerdir.

Çınar’ın oyuncusu film projesi için tanıdığı genç ve hevesli birini göstermiştir. Bu adayın farklı biri çıkması beklenirken işler iyice karışmış ve Çınar ile Dicle de sorunu ortadan kaldırmak adına harekete geçmişlerdir. Kıraç da boş zamanında Serkan ile ilgili araştırmalarına resmen başlamıştır.

Menajerimi Ara 21. bölüm izle! ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.