Menajerimi Ara 20 Ekim neden yok? 10. yeni bölüm ne zaman?

Menajerimi Ara 20 Ekim neden yok? Salı akşamları yayınlanan Star TV ekranlarının sevilen dizisi Menajerimi Ara’da gün değişikliği yaşandı. Menajerimi Ara dizisi hangi günler yayınlanıyor? Menajerimi Ara 10. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar…

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Menajerimi Ara’da gün değişikliği yaşandı. Daha önceden Salı günleri yayınlanan ve başrollerinde Barış Falay ile Canan Ergüder’in oynadığı Menajeri Ara dizisinin yeni yayın günleri kesinlik kazandı.

MENAJERİMİ ARA 20 EKİM NEDEN YOK?

Salı günleri yayınlanan Star TV’nin sevilen dizisi Menajerimi Ara, bundan böyle yeni bölümleri ile aynı saatinde Pazar akşamları yayınlanacak. 20 Ekim Salı akşamında Menajerimi Ara dizisinin 10. yeni bölümü olmayacak.

MANERİMİ ARA 10. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Manerjimi Ara dizisinin 10. yeni bölümü 25 Ekim Pazar akşamında saat 20.00’da Star TV ekranlarında yayınlanacak.

MENAJERİMİ ARA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Dicle’nin Kıraç’ın kızı olduğunu öğrenen Beren, Dicle’yi hayatlarından çıkarmaya karar verir. Feris ve Kıraç, iki eski sevgili olan oyuncuları Gülce ve Hakan’ı aynı projede oynamaları için ikna etmeye çalışırken, yaşanan yanlış anlaşılmalar ortalığı karıştırır ve ajansta işler zora girer. Nejat’ın kendisinden bir şeyler sakladığını düşünen Feris, hiç beklemediği bir gerçekle karşılaşır. Dicle kendi hayatındaki sorunlarla mücadele ederken, Feris’in oyuncusu olan Emir’le tanışır. Barış ise hem Dicle’nin yanında olmaya hem de Beren’i durdurmaya çalışır. Ajansta yaşanan her şey sosyal medyaya sızınca, içlerinde muhbir olduğundan emin olan menajerler durumu çözmek için harekete geçer. Beren ve Dicle ile ilgili ortaya çıkan gerçekler ajanstaki bütün dengeleri değiştirecektir.

 

Menajerimi Ara 20 Ekim neden yok? 10. yeni bölüm ne zaman? ile ilgili etiketler Menajerimi Ara Menajerimi Ara 20 Ekim Menajerimi Ara 10. yeni bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.