Menajerimi Ara 20. bölüm izle!

Menajerimi Ara 20. bölüm full izlenmek için yayında. 10 Ocak 2021 tarihinde Star TV ekranlarında yayınlanan Menajerimi Ara 20. bölüm tek parça halinde puhutv’de. Peki, Menajerimi Ara 21. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Menajerimi Ara 20. bölüm izle oldukça yakından takip edilmekte. 10 Ocak akşamında Star TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Barış Falay ile Canan Ergüder’in oynadığı Menajerimi Ara 20. son bölümü tek parça yine puhutv platformu üzerinden izlenebilecek.

MENAJERİMİ ARA 20. BÖLÜM İZLE İÇİN TIKLAYINIZ

Başrollerinde Barış Falay ile Canan Ergüder’in yer aldığı Menajerimi Ara dizisi 20. bölüm ile puhutv platformunda izleyenleri ile buluştu.

Menajerimi Ara 20. bölüm izle!

Kıraç’ın, Dicle’nin babası olduğu gerçeğini açıklaması Ego Ajans’ta bütün taşları tamamen yerinden oynatmaya yetmiştir. Mayda ve Beren’le yüzleşen Kıraç’ın tek sınavı ailesi değildir. Serkan’ın köşeye sıkıştırmasıyla Kıraç’ın ajanstaki geleceği tehlikeye girer. Yaşananlardan sonra herkesin büyük tepkisiyle karşılaşan Dicle, bir yandan babası Kıraç’ı ayağa kaldırmaya çalışırken diğer yandan kendisini de tehlikeye attığı büyük bir mücadeleye girer.

Barış, bu mücadelede Dicle’nin en büyük destekçisi olur. Emir ise Dicle’yle ilgili fark ettiği gerçeklerin etkisiyle geleceğini belirleyecek bir adım atar. Feris’in içinde bulunduğu durum onu hayatta en büyük korkusuyla bir kez daha yüzleştirir. Herkes için yepyeni bir dönem başlarken Kıraç ve Dicle bir kez daha büyük bir sürprizle karşılaşacaktır.

Menajerimi Ara 20. bölüm izle! ile ilgili etiketler Menajerimi Ara Menajerimi Ara 20. bölüm Menajerimi Ara son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.