Menajerimi Ara 2. bölüm izle Puhu TV

Menajerimi Ara 2. bölüm izle linki ile Puhu TV’de. Menajerimi Ara 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Menajerimi Ara dizisinin 2. son bölümünü Puhu TV üzerinden izleyebilirsiniz.

Başrollerinde Barış Falay ve Canan Ergüder’in oynadığı Menajerimi Ara dizisi 2. bölümü ile Star TV ekranlarında. Dizinin hemen bitiminde Menajerimi Ara 2. bölümünü tek parça halinde Puhu TV üzerinden izleyebileceksiniz.

MENAJERİMİ ARA 2. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLA

Nadir’in ölüm haberi herkesi yıkmıştır. Patronlar ve yakın arkadaşlar tarafından Nadir’in yası tutulurken ajansın geleceğinin ne olacağı merak konusu haline gelmiştir. Ancak tek kararı verecek kişi ise Nadir’in tek mirasçısı olan Ceylan’ın iki dudağı arasındadır.

Ajans az da olsa yoluna girmiş ve Nadir’in müşterileri işlerini tamamlamak için sıraya girmiştir. Feris’in artık yeni müşterileri vardır. Uzun yıllardır ayrı kalan arkadaşlar yeniden bir araya gelmişlerdir. Ceylan’da bir anda tüm ajansın kaderini değiştirecek bir kararın altına imzasını atmıştır.

Ekip, Nadir’i anma gününde bir araya toplanır. Bu esnada da artık tamamen unutulmaya yüz tutan eski bir oyuncu da barış’ı hedef alır. Şimdi artık tek düşünce Dicle’nin Barış’ı durdurup durduramayacağıdır.

Menajerimi Ara 2. bölüm izle Puhu TV ile ilgili etiketler Menajerimi Ara Menajerimi Ara 2. bölüm Menajerimi Ara Puhu TV Menajerimi Ara son bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.