Menajerimi Ara 19. bölüm izle

Menajerimi Ara 19. bölüm full izlenmek için yayında. 3 Ocak 2021 tarihinde Star TV ekranlarında yayınlanan Menajerimi Ara 19. bölüm tek parça halinde puhutv’de. Peki, Menajerimi Ara 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Menajerimi Ara 19. bölüm izle oldukça yakından takip edilmekte. 3 Ocak gününde Star TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Barış Falay ile Canan Ergüder’in oynadığı Menajerimi Ara 19. son bölümü tek parça yine puhutv platformu üzerinden izlenebilecek.

MENAJERİMİ ARA 19. BÖLÜM İZLE İÇİN TIKLAYINIZ

Başrollerinde Barış Falay ile Canan Ergüder’in yer aldığı Menajerimi Ara dizisi 19. bölüm ile puhu tv platformunda izleyenleri ile buluştu.

Menajerimi Ara 19. bölüm izle

Barış’la Dicle arasında yaşanan romantik yakınlaşma, onlar için yeni bir başlangıç gibi görünse de işleri o kadar kolay olmaz. Kıraç yılbaşı akşamı duyduğu haberi sindirmeye çalışırken, Serkan hiç vakit kaybetmeden Ego Ajans’ta yeni bir dönemi başlatır. Feris ve Kıraç bir oyuncu ve bir yönetmenin eskiye dayanan küslüğünü çözmeye çalışırken, Dicle ise sürpriz bir çıkış yapar.

Dicle’nin bu hamlesinden sonra işler iyice çıkmaza girer ve bunun bedeli Ego Ajans için ağır olur. Bütün hayatını değiştirecek bir teklif karşısında Emir’in bir seçim yapması gerekir. Kıraç’ın Serkan’la gizemli geçmişi adım adım peşinden gelirken, Kıraç sonunda hayatının en büyük hatasıyla yüzleşmeye karar verir. Kıraç’ın itirafı Ego’daki herkesi şoke ederken Dicle’yi de çok zor durumda bırakır.

 

Menajerimi Ara 19. bölüm izle ile ilgili etiketler Menajerimi Ara Menajerimi Ara 19. bölüm Menajerimi Ara son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.