Menajerimi Ara 19. son bölüm izle!

Menajerimi Ara 19. bölüm full izle linki puhutv’de. 3 Ocak akşamında Star TV ekranlarında yayınlanan Menajerimi Ara 19. bölüm tek parça full hd halinde puhutv platformu üzerinden izlenebilecek. Peki, Menajerimi Ara 20. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Menajerimi Ara 19. bölüm ile 3 Ocak akşamında Star TV ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Barış Falay’ın oynadığı Menajerimi Ara dizisinin 19. son bölümünde Barış ile Dicle arasındaki romantik yakınlaşma sonrasında yeni bir başlangıç söz konusudur. Peki, Menajerimi Ara 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

MENAJERİMİ ARA 19. SON BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Barış’la Dicle arasında yaşanan romantik yakınlaşma, onlar için yeni bir başlangıç gibi görünse de işleri o kadar kolay olmaz. Kıraç yılbaşı akşamı duyduğu haberi sindirmeye çalışırken, Serkan hiç vakit kaybetmeden Ego Ajans’ta yeni bir dönemi başlatır. Feris ve Kıraç bir oyuncu ve bir yönetmenin eskiye dayanan küslüğünü çözmeye çalışırken, Dicle ise sürpriz bir çıkış yapar.

Menajerimi Ara 19. son bölüm izle!

Dicle’nin bu hamlesinden sonra işler iyice çıkmaza girer ve bunun bedeli Ego Ajans için ağır olur. Bütün hayatını değiştirecek bir teklif karşısında Emir’in bir seçim yapması gerekir. Kıraç’ın Serkan’la gizemli geçmişi adım adım peşinden gelirken, Kıraç sonunda hayatının en büyük hatasıyla yüzleşmeye karar verir. Kıraç’ın itirafı Ego’daki herkesi şoke ederken Dicle’yi de çok zor durumda bırakır.

MENAJERİMİ ARA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ego Ajans’ta durumlar kötüye giderken, Mayda’nın yapacağı hamleler ajanstaki bütün dengeleri değiştirir. Feris oyuncusunun ehliyet krizini çözmek için ilginç yöntemler denerken, Kıraç temsil ettiği senaristin yazdığı işleri satmak için sürpriz yollara başvurur. Bir marka, kampanya yüzü tercihlerinde Feris ve Dicle’yi rekabete sürükler ve bu durum Barış ve Emir’i de karşı karşıya getirir.

Bu kampanyanın sonucu, Barış ve Dicle arasında beklenmedik gelişmelere sebep olur. EGO Ajans’ın geleneksel yılbaşı partisi herkes için bir dönüm noktası olur. Beklenmedik olayların yaşandığı bu gecede, Dicle ve Barış yeni bir sayfa açarken, Kıraç hiç istemediği bir gerçekle yüzleşir.

Menajerimi Ara 19. son bölüm izle! ile ilgili etiketler Menajerimi Ara Menajerimi Ara 19. bölüm Menajerimi Ara son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.