Menajerimi Ara 18. son bölüm izle!

Menajerimi Ara 18. son bölüm izle! Menajerimi Ara 18. bölüm izle bağlantısı tek parça full halinde 27 Aralık akşamında puhutv’de.

Menajerimi Ara 18. bölüm izle için merak edilmekte. Pazar akşamlarında Star TV ekranlarında yayınlanan Menajerimi Ara dizisinin son bölümü 27 Aralık tarihinde izleyenleri ile buluştu. Başrollerinde Barış Falay ile Canan Ergüder’in oynadığı Menajerimi Ara 18. son bölümü tek parça halinde dizi bitiminde Puhu TV üzerinden izlenebilecek.

MENAJERİMİ ARA 18. YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Ego Ajans’ta durumlar iyice kötüye gitmektedir. Mayda’nın yapacağı yeni hamleler dengelerin değişmesine sebebiyet verirken Feris de oyuncusunun ehliyet krizi çözmek adına yeni yollar deneyecektir. Kıraç da temsil etmiş olduğu senaristin yazdığı işleri satmak adına sürpriz yollar denemektedir.

Menajerimi Ara 18. son bölüm izle!

Bir marka ise kampanya yüzü için Feris ve Dicle arasında rekabetin kapılarını aralar. Bu durum sonrasında bir kez daha Barış ile Emir karşı karşıya gelir. Bu kampanyanın hemen sonrasında Barış ve Dicle arasında hiç beklenmedik gelişmeler yaşanırken Ego Ajans’ın geleneksel yılbaşı partisi bir dönüm noktası olacaktır.

MENAJERİMİ ARA 18. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Menajerimi Ara 18. son bölüm izle! ile ilgili etiketler Menajerimi Ara Menajerimi Ara 18. bölüm Menajerimi Ara son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.