Menajerimi Ara 17. bölüm izle!

Menajerimi Ara 17. bölüm full izle linki araştırılmakta. Pazar akşamlarında Star TV ekranlarında yayınlanan Menajerimi Ara 17. bölüm izle linki tek parça halinde Puhu TV’de.

Menajerimi Ara 17. bölüm izlemek için merak edilmekte. Pazar akşamlarında Star TV ekranlarında yayınlanan Menajerimi Ara dizisinin son bölümü 20 Aralık'ta izleyenleri ile buluştu. Başrollerinde Tolga Sarıtaş’ın oynadığı Menajerimi Ara 17. son bölümü tek parça full halinde dizi bitiminde Puhu TV üzerinden izlenebilecek.

Menajerimi Ara yeni bölümde neler yaşanacak?

Mayda’nın bitmeyen istekleri Ego Ajans’ı zor durumda bırakmaktadır. Feris hamleler yaparak her şeyi daha da karmaşık bir hale getirirken Çınar da oyuncusunu magazincilerin elinden ve dilinden kurtarmak adına yoğun bir çabanın içerisine girmiştir.

Menajerimi Ara 17. bölüm izle!

Artık o da aşk ve iş arasında bir seçim yapmak durumundadır. Barış ile Dicle arasındaki oyun yeni gelişmelere sahne olurken Feris’in, Emir ve Dicle ile ilgili alacağı kararlar yeni bir dönemin habercisi olacaktır. Kıraç ve Serkan arasında ise geçmişten gelen sır perdesi aralanmak üzeredir. Artık hiçbir şey gizli kalmayacaktır. Menajerimi Ara 17. bölüm full izle! Menajerimi Ara 17. bölüm tek parça puhu tv izle!

Menajerimi Ara 16. bölümde neler yaşandı?

Geçmişten gelen bir sebepten dolayı Serkan’la karşı karşıya gelen Kıraç, kendini ünlü bir çiftin ilişki krizinin ortasında bulur. Leyla’nın ajansa sürpriz ziyareti ise Dicle’yi çok zor durumda bırakır. Annesinin verdiği tavsiyeye uyarak Emir’le buluşan Dicle, kendisiyle ilgili bir sürprizle karşılaşır.

Menajerimi Ara 17. bölüm izle! - Resim : 2

Özel hayatı ve iş hayatı giderek karmaşıklaşan Feris ise bunun sonucundan kaçamaz. Serkan, Kıraç’ın içine düştüğü krizden faydalanmak için harekete geçer. Dicle, Barış’a karşı yeni duygular keşfederken, ikisinin de bir sonraki adımları merak konusu olur.

Menajerimi Ara 17. bölüm izlemek için tıklayınız

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.