Menajerimi Ara 16. bölüm fragmanı izle

Menajerimi Ara 16. bölüm fragmanı izle merakla beklenmekte. Menajerimi Ara 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Star TV ekranlarının sevilen dizisi Menajerimi Ara 16. yeni bölüm fragmanını haberimizden izleyebilirsiniz.

Menajerimi Ara 16. yeni bölüm fragmanı izle merakla araştırılmakta. Başrollerinde Barış Falay’ın oynadığı Menajerimi Ara dizisinin son bölümü 6 Aralık akşamında Star TV ekranlarında yayınlandı. Dizinin takipçileri şimdide Menajerimi Ara 16. bölüm fragmanı için yeni bir arayış içerisine girdi.

Menajerimi Ara son bölümünde; Dicle, şirketten kovulduktan sonra Beren hiç vakit kaybetmeden Berlin Ajans’a geçmiştir. Tabi bu yaşananlar en fazla Ego Ajansı etkilemiştir. Feris artık Dicle’nin yokluğunda işleri asistanı ile birlikte halletmek zorundadır.

Menajerimi Ara 16. bölüm fragmanı izle ile ilgili etiketler Menajerimi Ara 16. bölüm fragmanı menajerimi ara yeni bölüm fragmanı Menajerimi Ara

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.