Menajerimi Ara 15 Kasım neden yok? 13. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Menajerimi Ara’dan 15 Kasım akşamı için bir son dakika kararı geldi. Ünlü oyuncu Ayşenil Şamlıoğlu’nun koronavirüse yakalanması sonrasında alınan tedbirler kapsamında Menajerimi Ara dizisine ara verildiği kaydedildi. Menajerimi Ara 15 Kasım neden yok? Menajerimi Ara 13. bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar…

Star TV’de Pazar akşamları yayınlanan Menajerimi Ara dizisinin 13. bölümünden beklenmedik bir haber geldi. Başrollerinde Barış Falay ile Canan Ergüder’in oynadığı Menajerimi Ara dizisinde 64 yaşındaki ünlü oyuncu Ayşenil Şamlıoğlu’nun koronavirüs testinin pozitif çıktığı belirlenmesi akabinde son dakika gelişmeleri yaşandı.

MENAJERİ ARA 15 KASIM AKŞAMI VAR MI, NEDEN YOK?

Pazar akşamları Star TV ekranlarında yayınlanan Menajerimi Ara dizisinin ünlü oyuncu Ayşenil Şamlıoğlu’nun koronavirüse yakalanması sonrasında alınan karantina tedbirleri nedeni ile 15 Kasım 2020 Pazar akşamında yayınlanmayacağı belirtildi. Menajerimi Ara dizisi 13. yeni bölümü ile gelecek hafta 22 Kasım Pazar akşamında saat 20.00’da Star TV ekranlarında olacak.

Menajerimi Ara 15 Kasım neden yok? 13. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Menajerimi Ara 15 Kasım neden yok? 13. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? ile ilgili etiketler Menajerimi Ara Menajerimi Ara 13. bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.