Menajerimi Ara 12. bölüm kesintisiz izle!

Menajerimi Ara Star TV canlı izle! Başrollerinde Barış Falay ile Canan Ergüder’in oynadığı Menajerimi Ara 12. bölümü dizisi kendi saatinde Star TV ekranlarında olacak.

Menajerimi Ara Star TV canlı izlemek için detaylar haberimizde. Başrollerinde Barış Falay ile Canan Ergüder’in oynadığı Menajerimi Ara dizisinin 12. bölümü 8 Kasım akşamında Puhu TV üzerinden izlenebilecek.

MANJERİMİ ARA STAR TV CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Menajerimi Ara dizisinin 12. yeni bölümünde; Dicle, gerçeklerin ortaya çıkma tehlikesiyle karşı karşıyadır. Sırlarının bir kişi tarafından açığa çıktığını öğrenen Kıraç, bir yandan sırrı saklamak için her şeyi göze alırken diğer yandan gizemli kişiyi bulmak için harekete geçer.

Menajerimi Ara 12. bölüm kesintisiz izle! ile ilgili etiketler Menajerimi Ara Menajerimi Ara 12. bölüm Menajerimi Ara Star TV

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.