Menajerimi Ara 11. bölüm izle tek parça

Menajerimi Ara 11. bölüm izlemek için detaylar haberimizde. Menajerimi Ara 8. son bölümünü 1 Kasım akşamında full hd tek parça halinde Star TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Menajerimi Ara 11. bölüm izlemek için araştırmalar başladı. 1 Kasım akşamında Star TV ekranlarında yayınlanan Menajerimi Ara dizisinin 11. son bölümünde neler yaşandığına dair detayları haberimizde bulabileceksiniz. Menajerimi Ara 11. son bölümde neler oldu?

MENAJERİMİ ARA 11. BÖLÜM ÖZETİ

Kıraç sonunda gerçekleri açıklığa kavuşturarak Dicle’nin aklanmasını sağlasa da Beren hakkında vermiş olduğu karar sonrasında dengelerinde değişmesine neden olur. İlerleyen zamanda ajanstan yeni bilgilerin sızması ile gerilim iyice tırmanır. Kıraç kendi oyuncusu Buse’yi ‘Peri Masalım’ kadrosuna sokabilme gayreti içerisine girmiştir.

Beren’in bitmek bilmeyen yalanlarından sonra aralarında soğuk bir savaş başlayan Barış ile Dicle ikilisinde işler az da olsa yoluna girmiştir. Emir’in son anda yapmış olduğu hamle ile Barış’ın duyguları daha da karışırken Dicle, saklamış olduğu sırlar yüzünden oldukça zor durumda kalmak üzeredir.

MENAJERİMİ ARA 11. BÖLÜM İZLE

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.