Menajerimi Ara 1. bölüm izle tek parça Puhu TV

Menajerimi Ara 1. bölüm izle! Ekranların yeni dizilerinden Menajerimi Ara 1. bölümünü tek parça izlemek için bağlantı linki Puhu TV’de…

Menajerimi Ara 1. bölüm izle! Başrollerinde Barış Falay ile Canan Ergüder’in oynadığı Menajerimi Ara dizisi ilk bölümü ile 25 Ağustos 2020 Salı akşamında Star TV ekranlarında.

Menajerimi Ara ilk bölümünde; İstanbul’a sinema sektörü için gelen Dicle’nin hayat hikayesi konu olacak.

MENAJERİMİ ARA 1. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İstanbul'a sinema sektöründe çalışmak için gelen Dicle'nin oyuncular ve menajerlerinin dünyasına girişiyle içine düştüğü dünyanın ipuçları veriliyor.

Menajerimi Ara 1. bölüm izle tek parça Puhu TV

Ali Bilgin'in yönetmenliğinde bir süre önce çekimlerine başlanan ‘Menajerimi Ara' dizisi, oyuncu ve menajerlerin sinema sektörünün parlak ışıkları altındaki ego savaşlarını, umutlarını, hayal kırıklıklarını ekrana taşıyacak.

MENAJERİMİ ARA 1. BÖLÜM TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Menajerimi Ara 1. bölüm izle tek parça Puhu TV ile ilgili etiketler Menajerimi Ara Menajerimi Ara 1. bölüm Menajerimi Ara son bölüm Menajerimi Ara Puhu TV

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.