Menajeri Mirsad Türkcan konuştu!

Edin Dzeko'nun menajeri Mirsad Türkcan, futbolcunun Fenerbahçe ile görüşmek için Türkiye'ye gelmediğini açıkladı. Dzeko'nun eşiyle birlikte tatile geldiği öğrenildi.

Fenerbahçe'nin transfer listesinde bulunan ve İtalya ekiplerinden Roma'da forma giyen dünyaca ünlü forvet oyuncu Edin Dzeko İstanbul'a geldi.

Bugün Roma'dan İstanbul'a gerçekleştirilen iki sefere de rezervasyon yaptıran Dzeko ve Menajeri Mirsad Türkcan, 14.55'te inecek olan uçakta yer almazken, Türk Hava Yolları'na (THY) ait uçakla saat 11.30'da İstanbul'a geldikleri ortaya çıktı.

Dzeko'nun 1 Haziran'a kadar Türkiye'de kalacağı ve 1 Hazıran'da İstanbul'dan Saraybosna'ya döneceği bilgisine de ulaşılırken öte yandan Dalaman'a da rezervasyonu bulanan golcü oyuncunun bu seferi kullanıp kullanmayacağı ise merak konusu.

Şu saatlerde İstanbul'da bulunan Dzeko ile yöneticilerden Semih Özsoy ve sportif direktör Comolli'nin bir araya geldikleri ve kısa bir görüşme yaptıkları da iddia edilirken, Başkan Ali Koç ise yeğenin mezuniyet töreni için ABD'de bulunuyor.

Edin Dzeko’nun tatil için Türkiye’ye gelmesi, yıldız forvetin transfer dedikodularını da beraberinde getirdi. Dzeko’nun Fenerbahçe’yle görüşmek için İstanbul’a geldiği iddiaları ortaya atılmıştı.

MİRSAD TÜRKCAN: DZEKO KEŞKE FENERBAHÇE'YE GELSE

Edin Dzeko'nun menajeri Mirsad Türkcan, Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.

Türkcan, Dzeko'nun tatil için Türkiye'ye geldiğini dile getirirken, "Dzeko çok önemli bir oyuncu ve Türkiye'yi çok seviyor. Keşke Fenerbahçe'ye gelse. Eşi de Türkiye'yi çok seviyor. Tatil için Türkiye'ye geldi ve Bodrum'a gidecek. Kısa bir zamanı vardı ve beraber vakit geçirme fırsatı bulduk" diye konuştu.

"DZEKO, FENERBAHÇE'NİN NE KADAR BÜYÜK BİR TAKIM OLDUĞUNU BİLİYOR"

Dzeko'nun bir çok takımdan teklif aldığını vurgulayan Türkcan, "Dünya devleri onu istiyor ve Roma ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Ona sürekli Türk futbolunu ve Fenerbahçe'yi anlatıyorum. Roma'da takım arkadaşı Cengiz Ünder ile de Fenerbahçe ve Türk futbolunu konuşuyor. Fenerbahçe'nin ne kadar büyük bir takım olduğunu da biliyor. Sözleşmeli bir oyuncu olduğu için transfer şartları zor" açıklamasında bulundu.

Dzeko'nun eşi İstanbul'dan paylaştı:

Menajeri Mirsad Türkcan konuştu!

Menajeri Mirsad Türkcan konuştu! ile ilgili etiketler Fenerbahçe İstanbul Ali Koç Roma Semih Özsoy
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.