Memurların yeni emekli ikramiye tutarı belli oldu!

Haziran ayı enflasyonunun açıklanmasıyla birlikte memur maaşlarına zam geldi. Bununla birlikte emekli olmayı planlayan memurların ikramiyeleri de artmış oldu. Son artışla birlikte emekli olan bir memur 158 bin lira ikramiye alabilir.

Zam ve enflasyon farkıyla birlikte temmuz itibarıyla emekli olmayı planlayan memurların alacağı ikramiyede artış olacak.

Örneğin; 25 yıl hizmeti bulunan 1’inci derece 4’üncü kademedeki bir öğretmenin emekli ikramiyesi 93 bin 790 liradan 99 bin 400 liraya çıkacak.

Öğretmen, hemşire, polis ve din görevlilerinin 3600 ek göstergesiyle ilgili düzenleme henüz yapılmadı ama bu, hükümetin gündeminde. 3600 ek gösterge çıkmış olsaydı 25 yıl hizmeti bulunan öğretmenlerin emekli maaşı temmuzda 3102 lira yerine 3782 liraya çıkacaktı.

25 yıl hizmeti olan öğretmenin alacağı ikramiye de 99 bin 430 lira yerine, 121 bin 235 liraya çıkacaktı.

İşte zam sonrası memurların yeni emeklilik ikramiye tutarları...

Memurların yeni emekli ikramiye tutarı belli oldu!

Memurların yeni emekli ikramiye tutarı belli oldu! ile ilgili etiketler memur emekli
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.