Memurların istediği zam belli oldu

Türkiye Kamu-Sen, 2020-2021 Toplu sözleşmesinde taban aylığa seyyanen 600 lira, ilk yıl %yüzde 10+10, ikinci yıl %yüzde 8+8 zam ve her 2 yıl için yüzde 3 iç refah payı talep etti.

Ağustos ayında başlayacak toplu sözleşme görüşmeleri öncesinde Türkiye Kamu-Sen, 2020-2021 Toplu Sözleşmesi için zam talebini sundu. Kamu-Sen taban aylığa seyyanen 600 lira, ilk yıl yüzde 10+10, ikinci yıl yüzde 8+8 zam istedi. Sendika ayrıca her iki yıl için de yüzde 3 refah payı talep etti.

İMZA YETKİSİ MEMUR-SEN'DE

Türkiye Kamu-Sen, görüşmelerde imza yetkisi olmasa da 4688 sayılı kanun aracılığıyla sürece dahil olabiliyor. Toplu sözleşmeler, Ağustos ayı başında başlayacak olup, görüşmelere memurlar adına imza yetkilisi olarak Memur-Sen katılıyor. Ancak masada imza yetkisi olmasa da, 4688 sayılı kanun hükmü nedeniyle, Kamu-Sen ve KESK de bulunuyor.

Memurların istediği zam belli oldu ile ilgili etiketler memur zam
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.