Memura ek zam talebi! Memur-Sen duyurdu: Görüşmelerin bir an önce başlatılmasını talep ettik!

Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın milyonlarca memurun merakla beklediği ek zam için Bakan Bilgin ile toplantı yaptıklarını belirtti. Memur-Sen Başkanı Bakan Bilgin'den ek zam görüşmelerinin bir an önce başlatılmasını talep ettiklerini duyurdu.

Memur Sendikaları Konfederasyonu (MEMUR-Sen) Genel Başkanı Ali Yalçın ve beraberindeki heyet, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'i ziyaret ederek kritik toplantı gerçekleştirdi. 

MEMUR-SEN BAŞKANI TOPLANTI DETAYLARINI PAYLAŞTI

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, gerçekleştirdikleri ziyarete ilişkin Twitter'daki hesabından açıklamada bulundu.

 

"VERGİ MUAFİYETİNİN NASIL YANSIYACAĞINI KONUŞTUK"

Yalçın, "Memur-Sen Genel Yönetim Kurulu olarak, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile ek zam talebimizi görüştük. Vergi muafiyetinin nasıl yansıyacağını konuştuk. Ekonomideki dalgalanma nedeniyle alım gücü düşen kamu görevlileri için ek zam görüşmelerimizin başlamasını istedik" dedi.

 

 

 

Memura ek zam talebi! Memur-Sen duyurdu: Görüşmelerin bir an önce başlatılmasını talep ettik! ile ilgili etiketler Memur-Sen zam memur BAKAN BİLGİN ek
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.