Memur-Sen'den iş dünyası ve esnafa indirim çağrısı!

Memur-Sen, "Döviz kurunun maliyetler üzerindeki baskının hafiflemesi ile birlikte iş dünyası ve esnaf kesimine başta zorunlu harcama sepetleri olmak üzere maliyetlerin azalmasını fiyatlara yansıtmalarını ve dolayısıyla sabit gelirli vatandaşları mağdur etmemeleri çağrısında bulunuyoruz” açıklamasını yaptı.

Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) iş dünyası ve esnaf kesimine çağrıda bulundu. Memur-Sen ayrıca kamu görevlilerinin, Eylül ayından itibaren yaşanan finansal istikrarsızlık nedeniyle maruz kaldığı gelir kaybının giderilmesi ve alım gücünün tekrar yükseltilmesi noktasında da hükümete seslendi.


Memur-Sen'den yapılan açıklamanın tamamı şöyle:

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ekonomik bağımsızlık savaşı olarak çerçevelediği yeni ekonomi politikalarının finansal ayağına ilişkin alınan tedbirlerin emek kesiminin de güçlü bir iradeyle toplumun bütün kesimlerince sahiplenilerek kısa sürede etkili sonuçlar doğurduğuna hep birlikte şahit olduk.

Bu çerçevede; söz konusu mücadelenin sürdürülebilmesi adına özellikle kamu görevlilerinin Eylül ayından itibaren yaşanan finansal istikrarsızlık nedeniyle maruz kaldığı gelir kaybının giderilmesi ve alım gücünün tekrar yükseltilmesi noktasında hükümete çağrıda bulunuyoruz. Diğer taraftan, döviz kurunun maliyetler üzerindeki baskının hafiflemesi ile birlikte iş dünyası ve esnaf kesimine başta zorunlu harcama sepetleri olmak üzere maliyetlerin azalmasını fiyatlara yansıtmalarını ve dolayısıyla sabit gelirli vatandaşları mağdur etmemeleri çağrısında bulunuyoruz. Kamuoyuna saygıyla sunarız."

Memur-Sen'den iş dünyası ve esnafa indirim çağrısı!

Memur-Sen'den iş dünyası ve esnafa indirim çağrısı! ile ilgili etiketler Memur-Sen memur esnaf indirim çağrısı iş dünyası
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.