Memur-Sen Başkanı'ndan 3600 ek gösterge açıklaması

3600 ek göstergeye ilişkin çalışmalar bugün tamamlandı. Toç-Bir-Sen Akademi Toplantısı'nda konuşan Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın, "Talep ve beklentileri dikkate almış bir çerçevede teklifi bekliyoruz." dedi.

Ek gösterge artışının emekli maaşı ve emekli ikramiyesi için son derece önemli olduğunu belirten Yalçın "3600’ün altındaki göstergeler için eş değer bir şekilde tazminat yansıtma oranı artışı yapılmaz ise genel memnuniyet için önemli bir konu sorunlu bir konuya dönüşür." dedi.

Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın'ın açıklaması şöyle:

Ek Gösterge Düzenlemesinde Genel Memnuniyetin Yolu Tazminat Yansıtma Oranlarını Yükseltmektir Kamu görevlilerinin ek göstergelerini gözden geçirmek ve adaletli bir düzenleme ile genel memnuniyet üretmek için gösterge kadar önemli bir diğer formül, Tazminat Yansıtma oranlarıdır.

 

 

Ek Gösterge artışı yapmak emekli maaşı ve emekli ikramiyesini artırmak için son derece önemlidir. 3600’ün altındaki göstergeler için eş değer bir şekilde tazminat yansıtma oranı artışı yapılmaz ise genel memnuniyet için önemli bir konu sorunlu bir konuya dönüşür.

3600 Ek Gösterge ve Göstergelerin yeniden düzenlenmesi amaçlı yapılan talep alma amaçlı toplantılarda, sadece belli meslek guruplarını değil tamamını kapsayacak şekilde tüm detaylarıyla beklentiyi aktardık. Talep ve beklentileri dikkate almış bir çerçevede teklifi bekliyoruz.

 

Teklifin de yapılacağı üçüncü toplantıyı Mayıs ayı içerisinde yapmak hedefiyle süreç işledi.“Toplantı ne zaman” soruları sorulmaktadır.Toplantının zamanını Bakanlığın hazırlıkları ve vereceği tarih belirleyecektir. Sosyal taraf olarak önemli oranda söyleyeceklerimiz paylaştık.

Yeni şeyler söylemek,yetkililer tarafından yapılan çalışmanın görülmesine,teklifin gelmesine bağlıdır. Gayretimizde,amacımızda bellidir. Herkesi kapsayan hakkaniyetli bir düzenlemedir.

Memur-Sen Başkanı'ndan 3600 ek gösterge açıklaması ile ilgili etiketler 3600 ek gösterge memursen
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.