Memleket Partisi'nin arkasında Önder Sav mı var?

CHP'nin eski genel sekreteri Önder Sav'ın ismi, Ankara kulislerinde yeniden konuşulmaya başlandı. CHP tarihinde önemli bir yeri olan Sav'ın 30 yıllık sekreteri Suzan Aydemir ve kendisine yakın iki kişi ile birlikte Muharrem İnce'nin kurduğu Memleket Partisi'nde görev aldıkları belirtildi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Muharrem İnce'nin CHP'den istifa ettikten sonra kurduğu Memleket Partisi'nde hareketli günler yaşanıyor. 

SuperHaber, geçtiğimiz günlerde İnce'nin partisine transfer etmek istediği Nadir Ataman, Doruk Bulut ve  Selçuk Karadağ'dan olumsuz yanıt aldığını yazmıştı. 

 Memleket Partisi, bu kez de CHP'nin eski genel sekreteri Önder Sav ile gündeme geldi. İddialara göre; CHP'nin en uzun süre genel sekreterlik yapan ismi olarak tarihe geçen Sav, Memleket Partisi'ni destekliyor. 

ÖNDER SAV’IN SEKRETERİ DE MEMLEKET PARTİSİ’NDE!

Ankara kulislerinde yer alan bilgilere göre; Önder Sav'ın yaklaşık 30 yıldır sektererliğini yapan Suzan Aydemir de Memleket Partisi'nde yer alıyor.

Bir süre önce emekli olan Aydemir'in, Memleket Partisi’nin genel sekreteri olarak atanan Hakkı Akalın'ın yeni sekreteri olduğu belirtildi.

Aydemir’in Memleket Partisi’nde göreve başlaması, Ankara kulislerinde, 'Önder Sav perde arkasından Memleket Partisi'ni destekliyor' algısını da beraberinde getirdi.

SAV’A YAKIN İSİMLER İNCE’NİN LİSTESİNDE!

Öte yandan, Önder Sav’a yakın Yenimahalle eski Belediye Başkan Yardımcısı Kayhan Yüreğir'in de Memleket Partisi'nde Genel Sekreter Yardımcısı yapılması dikkatlerden kaçmadı.

Yine Sav'a yakın İsa Hayırlı’nın da, Ankara İl yönetiminde aktif görev alacağı söyleniyor.

Memleket Partisi'nin arkasında Önder Sav mı var? ile ilgili etiketler Muharrem İnce CHP önder sav Memleket Partisi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.