Memleket Partisi'ne katılacaktı... Ümit Özat siyasete girmekten vazgeçti

Daha önce Memleket Partisi'ne katılarak siyasete gireceğini açıklayan Teknik Direktör Ümit Özat bu kararından vazgeçti. Özat, “Siyasete girmeyi düşünüyordum, babamın telkinleri ile vazgeçtim" dedi.

Teknik Direktör Ümit Özat'ın Memleket Partisi'nin kuruluş aşamasında partinin A Takımı'nda yer alacağına dair haberler çıkmıştı. Özat, Oda TV'ye yaptığı açıklamada haberi doğrulayarak, "Konuyu Genel Başkan'dan öğrenirsiniz. Görev alıp almayacağımı zaman gösterecek. Henüz parti içerisinde bir görev dağılımı yapılmadı" ifadelerini kullanmıştı.

"BABAMIN TELKİNLERİ İLE VAZGEÇTİM"

Ümit Özat yaptığı yeni açıklamada ise siyasete girmekten vazgeçtiğini söyledi. RS FM'de, Sinan Onuş’la Ankara Masası programına konuk olan Özat, Siyasetin kendisine göre olmadığını belirterek, "Siyasete girmeyi düşünüyordum, babamın telkinleri ile vazgeçtim. Bana göre olmadığını anladım" dedi.

Özat'ın konuyla ilgili yaptığı açıklama şöyle:

“Siyasete girmeyi düşünüyordum, babamın telkinleri ile vazgeçtim. Bana göre olmadığını anladım. Farklı alt yapısı var. Bana bir şey katacağını düşünmedim, yarın neler getirir bilmiyorum. Çok ciddi düşündüm. Burada düşman bitmiyor ki, hangi partiye girsen ülkenin yüzde 80’i sana düşman olacak. Bana göre değil.”

Memleket Partisi'ne katılacaktı... Ümit Özat siyasete girmekten vazgeçti ile ilgili etiketler Ümit Özat Memleket Partisi siyaset
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.