Memleket Partisi'nde 'ince' dönüş! Muharrem İnce'nin sağ kolu Kemal Kılıçdaroğlu ile anlaştı

CHP'den ayrılan ve 19 Mayıs'ta Memleket Partisi'ni kuran Muharrem İnce zor günler geçiriyor. İddialara göre, İnce'nin CHP'den transfer etmek istediği Nadir Ataman, Doruk Bulut ve Selçuk Karadağ teklife olumsuz yanıt verdi. Çok güvendiği ve gelmelerine kesin gözle baktığı CHP'lilerin olumsuz yanıtı ile karşılaşan İnce, farklı isimlerle görüşmeye başladı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

CHP’den istifa ederek, Memleket Partisi’ni kuran Muharrem İnce, CHP'li eski dostları tarafından bir bir terk ediliyor.

SuperHaber’in Ankara ve İstanbul kulislerinden aldığı özel bilgilere göre, İnce’nin CHP’den transfer etmek istediği 3 isim yapılan tekliflere olumsuz yanıt verdi.

NADİR ATAMAN İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI’NI REDDETTİ!

İnce, kendisine oğlu kadar yakın olan ve 2018 seçimlerinde özel jet ile tüm mitinglerinde yanında seyahat eden, Nadir Ataman’dan olumsuz yanıt aldı.

Kulislerden alınan bilgiler göre; Sözcü Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Metin Yılmaz’ın damadı da olan CHP İstanbul meclis üyesi Ataman, İnce’nin Memleket Partisi İstanbul İl Başkanlığı teklifini, kibar bir dille reddetti.

Memleket Partisi'nde 'ince' dönüş! Muharrem İnce'nin sağ kolu Kemal Kılıçdaroğlu ile anlaştı

DORUK BULUT VE SELÇUK KARADAĞ DA İNCE’NİN TEKLİFİNİ KABUL ETMEDİ

Halk TV Genel Müdürü olan Silivri eski meclis üyesi Doruk Bulut’un da, İnce’nin MYK’ya alınma teklifini istemediği ifade edildi.

Memleket Partisi'nde 'ince' dönüş! Muharrem İnce'nin sağ kolu Kemal Kılıçdaroğlu ile anlaştı - Resim : 2

Ankara il başkanı olmasına kesin gözüyle bakılan, Keçiören Belediyesi meclis üyesi iş adamı Selçuk Karadağ’ın da İnce’yi terk edenler kervanına katıldığı öğrenildi.

Memleket Partisi'nde 'ince' dönüş! Muharrem İnce'nin sağ kolu Kemal Kılıçdaroğlu ile anlaştı - Resim : 3

İnce'nin sağ kolu olarak da bilinen Karadağ'ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile makamında dün yaklaşık 2 saat süren bir görüşme gerçekleştirmesi ve bu görüşmeyi sosyal medya hesabından paylaşması dikkatleri çekti.

Memleket Partisi'nde 'ince' dönüş! Muharrem İnce'nin sağ kolu Kemal Kılıçdaroğlu ile anlaştı - Resim : 4

EN YAKIN DOSTLARI MUHARREM İNCE’YE SIRT ÇEVİRMİŞLERDİ!

Öte yandan bundan bir süre önce, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve CHP’den ihraç edilen Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Kesimoğlu, Muharrem İnce’nin parti kurmasına karşı çıkmıştı.

Özcan ve Kesimoğlu, İnce’nin parti kurmasına sıcak bakmamalarından sonra, Kemal Kılıçdaroğlu ile el sıkışmıştı.

Bu durum medyaya 'iki belediye başkanı Muharrem İnce’ye sırt çevirdi' şeklinde yansımıştı.

Yine bu gelişmenin hemen ardından İnce’nin en yakın kurmayı ve 35 yıllık siyasi dostu olan Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün de, İnce’nin “Gel taşkilatların başına geç” teklifini reddetmişti.

KEMAL KILIÇDAROĞLU İNCE’YE KARŞI YENİ HAMLELER YAPACAK!

Yine Memleket Partisi’ne yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre, Muharrem İnce, önümüzdeki günlerde CHP’den diğer bazı isimleri koparmak için çalışmalarına hız vermeyi düşünüyor.

İnce’nin bu hamlesine karşı ise Kemal Kılıçdaroğlu’nun da, Memleket Partisi’ne gitmesi muhtemel CHP’lilerle görüşerek ve yeni yeni hamleler yaparak, gözdağı vereceği belirtildi.

Memleket Partisi'nde 'ince' dönüş! Muharrem İnce'nin sağ kolu Kemal Kılıçdaroğlu ile anlaştı ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu Muharrem İnce CHP Memleket Partisi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.