Memleket Partisi durulmuyor! Şehit savcı Selim Kiraz’ın yeğeni sitemle istifa etti!

Memleket Partisi’nin her gün yaşanan istifalar nedeni ile zor günler geçirdiği ifade edildi. Partinin Genel Sekreter Yardımcılığı’na atanan, CHP ve sonrasında da TKP üyeliğinde bulunun Mert Ünlü’nün görevden alınmaması üzerine, şehit savcı Selim Kiraz’ın yeğeni Kerem Kiraz istifa etti. Kiraz’ın, Ünlü’yü Türk polisi aleyhine attığı tweet ve facebook paylaşımlarına kızdığı için, Genel Merkez ve Genel Başkan Muharrem İnce’ye şikayet ettiği öğrenildi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Muharrem İnce’nin genel başkanı olduğu Memleket Partisi durulmuyor. CHP’den ayrılarak, önce Memleket Hareketi’ni başlatan ve daha sonra da Memleket Partisi’ni kuran İnce’nin, tabanda başlayan sorunlarla uğraştığı belirtildi.

Memleket Partisi durulmuyor! Şehit savcı Selim Kiraz’ın yeğeni sitemle istifa etti!

2’Sİ İSTANBUL İL YÖNETİCİSİ 20 KİŞİ İSTİFA ETMİŞTİ

Başta CHP olmak üzere, İyi Parti’den gelen kişilerin tabandaki üyelere sorulmadan atanması ile başlayan sorunlar büyümüş ve istifalara neden olmuştu. Memleket Partisi İstanbul İl yöneticisi Gürhan Dönmez dün yaptığı açıklamada,Memleket Hareketi İstanbul İl Başkanı Ertuğrul Güldever ve genel sekreter Hakkı Akalın’ı suçlayarak, “Dünyayı itaat edenler değil, itiraz edenler değiştirir.” sözleri ile eleştirmiş ve ardından istifa etmişti. Dönmez ile beraber 19 kişi daha Memleket Partisi’nden ayrıldıklarını belirtmişlerdi.

Memleket Partisi durulmuyor! Şehit savcı Selim Kiraz’ın yeğeni sitemle istifa etti! - Resim : 2


MEMLEKET PARTİSİ’NDE GENEL SEKRETER KRİZİ YAŞANIYOR

Memleket Partisi İstanbul’da yaşanan istifa şoku daha bitmeden, bugün bir istifanın daha yaşandığı ortaya çıktı.Memleket Partisi’nin Genel Sekreter Yardımcılığı’na atanan, CHP ve sonrasında da TKP üyeliğinde bulunun Mert Ünlü’nün görevden alınmaması üzerine, şehit savcı Selim Kiraz’ın yeğeni Kerem Kiraz istifa ettiği anlaşıldı.İddialara göre, Kerem Kiraz’ın Ünlü’yü Türk polisi aleyhine attığı tweet ve facebook paylaşımlarına kızdığı için,Genel Merkez ve Genel Başkan Muharrem İnce’ye şikayet ettiği öğrenildi.

Memleket Partisi durulmuyor! Şehit savcı Selim Kiraz’ın yeğeni sitemle istifa etti! - Resim : 3

Memleket Partisi durulmuyor! Şehit savcı Selim Kiraz’ın yeğeni sitemle istifa etti! - Resim : 4

Memleket Partisi durulmuyor! Şehit savcı Selim Kiraz’ın yeğeni sitemle istifa etti! - Resim : 5
KİRAZ VE ÜNLÜ TELEFONDA TARTIŞTILAR İDDİASI

SuperHaber’in elde ettiği bilgilere göre, Memleket Partisi’nde Genel Sekreter Yardımcılığı’na atanan Mert Ünlü’nün,Gezi Parkı olayları sırasında polise hakaret eden Facebook paylaşımı yaptığı öne sürüldüğü için şikayet edildiği bilgisine ulaşıldı.

Memleket Partisi durulmuyor! Şehit savcı Selim Kiraz’ın yeğeni sitemle istifa etti! - Resim : 6

 

Şikayetler sonrasında, Mert Ünlü’nün Kerem Kiraz’ı telefonda aradığı ve şiddetli bir şekilde tartıştıkları söylendi.Bu telefon görüşmesinin ardından Kerem Kiraz’ın sosyal medya hesabı üzerinden, ”Bugun itibariyle Memleket Hareketi ile hicbir bağım yoktur! Bugune kadar şahsen vermiş olduğum Emek, Sayın Başkana, Tertemiz Duygularla mücadele eden yüreği memleket sevdasi ile carpan vatan evlatlarına helal, Makam mevki, Cikar menfaat, Siyasi ikbal pesinde olanlara HARAMDIR” yazarak Memleket Partisi Beylikdüzü ilçesi üyeliğinden istifa ettiği görüldü.

Memleket Partisi durulmuyor! Şehit savcı Selim Kiraz’ın yeğeni sitemle istifa etti! - Resim : 7

Memleket Partisi durulmuyor! Şehit savcı Selim Kiraz’ın yeğeni sitemle istifa etti! ile ilgili etiketler Muharrem İnce Memleket Partisi Kerem Kiraz Mert Ünlü
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.