Memleket Hareketi nedir? Amacı nedir?

Memleket Hareketi nedir? Memleket Hareketi amacı nedir? Muharrem İnce 1000 Günde Memleket Hareketi ile ilgili son yaptığı açıklamalarında ülke gündeminde yer aldı. Basın toplantısında 4 Eylül tarihinde Sivas'ta olacaklarını ve Memleket Hareketi başlatacaklarını belirten Muharrem İnce oldukça dikkat çekti.

CHP'nin 24 Haziran 2018 seçimlerindeki cumhurbaşkanı adayı ve eski Yalova milletvekili Muharrem İnce, Ankara’da düzenlediği basın toplantısında hareketin detaylarından bahsetti. "1000 Günde Memleket Hareketi" adı altında 4 Eylül'de Sivas'tan çalışmalarına başlayacaklarını söyleyen İnce fazla detay vermekten de geri kaldı.

Muharrem İnce, düzenlediği basın toplantısında bazı detaylara değindi. İnce, “Bizim başlattığımız hareket bir muhalefet hareketi değildir. Hareketimizin adı “Bin Günde Memleket Hareketidir. 4 Eylül'de Sivas'ta olacağız. Memleket hareketini başlatacağız” dedi.

MEMLEKET HAREKETİ NEDİR?

2018 yılındaki tartışmalı Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin de konuşan İnce, 13 bin sandıkta CHP'nin gözlemcisinin olmadığını söyleyerek parti sorumlularının kendisine bilgi vermediğine değindi.

CHP, İçişleri Bakanlığı’na dilekçeyle kurulmuş bir parti değildir. Onun için CHP’den ayrılırken dilekçeyle ayrılınmaz. Ayrılsam bile CHP’yi yıpratmak için değil, kurtarmak için ayrılırım. Türkiye’ye bir seçenek sunuyoruz. Bizim başlattığımız hareket bir muhalefet hareket değildir, parti içi muhalefet hareketi hiç değildir. Amacımız; karamsarlığı, umutsuzluğu yok etmek ve bir çıkış yolu göstermektir. Hareketimizin adı 'Bin Günde Memleket' hareketidir.

 

Memleket Hareketi nedir? Amacı nedir? ile ilgili etiketler Memleket Hareketi Memleket Hareketi nedir Memleket Hareketi amacı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.