Meme kanseriyle mücadele eden oyuncu Canan Ergüder son halini paylaştı

44 yaşındaki Canan Ergüder, Menajerimi Ara dizisinde rol alırken meme kanserine yakalandığını duyurarak diziye veda etmişti. Uzun süredir kemoterapi gören Ergüder'den güzel haber geldi. Ünlü oyuncu tedavisini tamamladı. Erügder son halini Instagram hesabından paylaşarak altına "İçimde yaşayan bir çocuk var adlı çalışma" notunu düştü.

Geçtiğimiz Mart ayında yakalandığı meme kanseriyle mücadele eden oyuncu Canan Ergüder, geçtiğimiz günlerde tedavisinin tamamlandığını açıklamıştı. Kemoterapi sonrası saçları dökülünce peruk kullanmaya başlayan ünlü sanatçı bir süre önce peruğuna veda etmişti. Kanseri yenen ünlü oyuncu Ergüder sosyal medya hesabından son halini paylaştı.



“İÇİMDE YAŞAYAN BİR ÇOCUK VAR”


Hastalık sürecinde eşi Kenan Ece başta olmak üzere tüm sevenlerinden destek gören Ergüder, gelişmeleri de sık sık paylaşmıştı. Saçlarına veda etmek durumunda kalan 44 yaşındaki oyuncu, kısa saçlı haliyle de beğeni topladı. Instagram hesabından pazar günü fotoğrafını paylaşan Ergüder, "İçimde yaşayan bir çocuk var adlı çalışma" notunu da ekledi.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Canan Erguder (@cananerguder1)'in paylaştığı bir gönderi

CANAN ERGÜDER HAKKINDA

15 Temmuz 1977 İstanbul doğumludur. Liseyi Üsküdar Amerikan Lisesi’nde tamamlayan Canan Ergüder, Franklin and Marshall College'da tiyatro eğitimi almıştır. Ardından The New School University Actors Studio Drama Program'da yüksek lisans eğitimi almıştır. Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi isimli dizide yer almış ancak başka bir projeden teklif alınca bu diziden ayrılmıştır. Son olarak geçtiğimiz günlerde final yaparak ekranlara veda eden Güllerin Savaşı dizisinde Gülfem karakterini canlandırdı. Başarılı oyuncu son olarak Menajerimi Ara dizisinde Feris karakterine hayat verdi.

 

Meme kanseriyle mücadele eden oyuncu Canan Ergüder son halini paylaştı ile ilgili etiketler Canan Ergüder kanser Meme Kanseri Sosyal Medya peruk kemoterapi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.