Meme kanserine yakalandığını açıklamıştı... Hande Yener'den yeni itiraf

Bir yıldır annesinden ve en yakınlarından bile gizlediği gerçeği açıklayarak meme kanserini atlattığını söyleyen 48 yaşındaki şarkıcı Hande Yener, yeni bir itirafta bulundu.

Ünlü şarkıcı Hande Yener bayramın ilk günü Kıbrıs'ta bulunan Concorde Luxury Resort otelde sahne aldı. Hande Yener, sahne öncesi verdiği röportajda çok özel açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde kanseri yendiğini açıklayan ünlü popçu "Çok zor günler geçirdim, hayranlarım üzülmesin diye kimseye söylemedim, herkesten çok fazla destek mesajı aldım ve ağlayarak okudum” dedi.


"EN AZ 10 KERE ÖLÜMDEN DÖNDÜM"


Sahne öncesi verdiği röportajda çok özel açıklamalarda bulunan Hande Yener, bir dönem karıştığı silahlı rehin alma olayına da değindi. Yener, “O bir şey değil ki… Ben en az 10 kere ölümden döndüm” açıklaması ile yine şaşırttı.

Hande Yener

"MEME KANSERİNİ ATLATTIM"


Yener, bir yıldır annesinden ve en yakınlarından bile gizlediği gerçeği Show TV’de yayınlanan Cumartesi Sürprizi programında Ömür Sabuncuoğlu’na anlatmıştı. Meme kanserini atlattığını söyleyen şarkıcı, geçirdiği zor günleri gözyaşları içinde anlatmıştı.

Hande Yener

Yener, 7 saat süren bir operasyon sonucu kurtulduğu meme kanserini bir gün evinde otururken göğsünde hissettiği kitle sonucu hastaneye giderek, öğrendiğini dile getirmişti.

Ünlü şarkıcı, "Kendimi kontrol ederken şüphelendim ve hastaneye gittim. Akşam saati laboratuvarda bir doktorun odasına girdiğimde 'felaket' dediğini duydum ve yıkıldım." demişti.

"ÖLECEĞİMİ SANDIM"


Hande Yener, "Öleceğimi sandım. Erken teşhisin hayat kurtardığını bu süreçte öğrendim. Doktorum Cihan Uras sayesinde kemoterapi dahi görmeden atlattım hastalığı. 6 ayda bir yaşadığımı kutluyorum. Her temiz rapor çıktığında evde çığlıklarla kutlama yapıyoruz." diyerek, hastalığını anlatırken gözyaşlarına hakim olamamıştı.

Yener, kanser olduğunu ilk öğrendiği an gittiği hastanede yaşadıklarını da şöyle anlatmıştı:

''Gözyaşlarıyla hastaneye girdiğimde yanımdakiler intihar edeceğim diye arkamdan geldi. Doktorumla konuştuktan sonra motivasyonum değişti. Bir an geldi ve teslim oldum, 'Allah'ıma kavuşuyorum' diye avundum.''

Hande Yener

"KANSERKEN SAHNEYE ÇIKTIM"


Hande Yener, kanser tedavisi görürken sahneye çıktığını da belirtmişti. Ünlü şarkıcı, "Omuzlarımdaki direnler ve vücudumdaki kablolar görünmesin diye vatkalı bir ceketle sahneye çıktım ve kimse anlamadı" ifadelerini kullanmıştı.

Kanser sürecinin kadınlara umut olmasını istediğini söyleyen şarkıcı, "Kadınlara bunu anlatmak zorundayım. Duymayan kalmasın istiyorum ve her kadının kendisini kontrol etmesi gerektiğini düşünüyorum" demişti.

Hande Yener

Hande Yener bu hastalığın üzerine yapışmasına istemediğini ifade etmişti. Yener, "İlk ve son kez kanserle ilgili konuşuyorum. Bu hastalığın üzerime yapışmasını istemiyorum. Kimse beni bu hastalıkla anmasın" diye konuşmuştu.

Meme kanserine yakalandığını açıklamıştı... Hande Yener'den yeni itiraf ile ilgili etiketler Hande Yener kanser Meme Kanseri Kıbrıs Konser sahne
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.