Meme kanseri tedavisi gören Canan Ergüder, Instagram'dan son halini paylaştı! Sağlık durumu nasıl?

Nisan ayında meme kanserine yakalandığı için rol aldığı Menajerimi Ara dizisinden ayrılmak zorunda kalan 43 yaşındaki oyuncu Canan Ergüder, kemoterapi tedavisinin beşinci aşamasının bittiğini söyleyerek sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Ergüder, sosyal medya hesabından son halini de takipçileriyle paylaştı.

2017 yılında kendisinden 3 yaş küçük meslektaşı Kenan Ece ile hayatını birleştiren ve Demir adında bir oğlu olan oyuncu Canan Ergüder, kanserle mücadele ediyor.

Meme kanseri tedavisi gören Canan Ergüder, Instagram'dan son halini paylaştı! Sağlık durumu nasıl?

Nisan ayında meme kanserine yakalandığını öğrenen oyuncu Canan Ergüder, rol aldığı diziye veda etmişti.

Tedavisine devam eden Ergüder, sosyal medya hesabından son halini paylaşarak sevenlerini sağlık durumu konusunda bilgilendirdi.

5. KEMOTERAPİ BİTTİ

Instagram hesabından annesi Rukiye Ergüder ile çekildiği fotoğrafını paylaşan Ergüder, "Mama Bear & Me 5. Kemo bitti. Herşey yolunda. Arayan, soran, mesaj atan, dua eden herkese sevgiler'' notunu düştü. Ergüder'e takipçilerinden destek ve geçmiş olsun mesajları yağdı.

Meme kanseri tedavisi gören Canan Ergüder, Instagram'dan son halini paylaştı! Sağlık durumu nasıl? - Resim : 2


PERUKLU FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI  

Ünlü oyuncu geçtiğimiz ay Instagram hesabından "Soranınız çok. Küçük bir update vereyim dedim. Üçüncü kemo biter. Daha var ama ben iyiyim. Yeni saçsız halime ve saçlarıma alıştım. Her şey yolunda. Daha da başka tiplerimle ileride karşılaşırsınız diye düşünüyorum" açıklamasında bulunmuştu.

Meme kanseri tedavisi gören Canan Ergüder, Instagram'dan son halini paylaştı! Sağlık durumu nasıl? - Resim : 3

Meme kanseri tedavisi gören Canan Ergüder, Instagram'dan son halini paylaştı! Sağlık durumu nasıl? ile ilgili etiketler Canan Ergüder Kenan Ece Meme Kanseri kanser Menajerimi Ara kemoterapi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.