Memati Son Kararını Veriyor! Kurtlar Vadisi'nin Teşkilatı İçin Her Şey Hazır! İşte O Süper Teklif

Ve Teşkilat dizisinde yer yerinden oynuyor. TRT ekranlarının en sevilen dizilerinden biri olan ve kısa bir ara veren dizi yeni sezona bomba gibi bir geri dönüş yaparak Kurtlar Vadisi’nin hırçın karakterini kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Son olarak TRT 1 ekranlarında yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde canlandırdığı karakter ile bir kez daha hafızalara kazınan Kurtlar Vadisi’nin usta oyuncusunun yeni sezon öncesinde Teşkilat’ın kadrosuna girmeye hazırlandığı iddia edildi.

Hepimizin de Kurtlar Vadisi’nden tanıdığımız ve canlandırdığı Memati karakteriyle 7’den 70’e gönüllerde taht kuran Gürkan Uygun’un Teşkilat’ın yeni sezondaki oyuncu kadrosu için teklif aldığı son haberler arasında yer aldı..

Memati Son Kararını Veriyor! Kurtlar Vadisi'nin Teşkilatı İçin Her Şey Hazır! İşte O Süper Teklif

İlk sezonda başarıdan başarıya koşan Pazar akşamlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Teşkilat’tan gelen bu teklife oldukça sıcak bakan Gürkan Uygun’un düşünmek için süre istediği kaydedildi.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde canlandırdığı Hasan Sabbah karakteriyle oldukça sevilen Uygun’un yeni sezonda ekranlarda olarak hayranlarının karşısına çıkmak istediği ancak daha öncesinde kendisine eski rol arkadaşı Oktay Kaynarca’nın da başrollerde oynadığı EDHO dizisinden teklif gelmesi biraz kafasını karıştırdı.

Memati Son Kararını Veriyor! Kurtlar Vadisi'nin Teşkilatı İçin Her Şey Hazır! İşte O Süper Teklif - Resim : 2

Teşkilat dizisi kadrosuna son olarak Son Yaz’ın yönetmeni Barış Arlıer’in katılması şimdiden senaryoda büyük bir değişimin ayak seslerini getiren bir hadise olarak ifade edilmişti.

Memati Son Kararını Veriyor! Kurtlar Vadisi'nin Teşkilatı İçin Her Şey Hazır! İşte O Süper Teklif ile ilgili etiketler Gürkan Uygun Teşkilat memati
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.