Meltem Miraloğlu'ndan haber alınamıyor

ABD'de kendisinden 48 yaş büyük bir adamla evlenen ve oraya yerleşen oyuncu Meltem Miraloğlu, eşi tarafından evden kovuldu. Arkadaşları ise uzun süredir haber alamadıkları Miraloğlu için endişelenmeye başladı.

Hayat Devam Ediyor dizisi ile bir anda şöhreti parlayan Meltem Miraloğlu, kendisinden 48 yaş büyük olan Patrick isimli bir adamla evlenmiş ardından Amerika'ya yerleşmişti.

Duyurduğu ölüm ve hastalık haberleri nedeniyle sanat camiasında 'felaket tellalı' lakabı ile tanınan Onur Akay, internet sitesinde yer alan köşe yazısında, magazin gündemine bomba gibi düşecek bir iddiayı kaleme aldı.

NEREDE OLDUĞU BİLİNMİYOR

Ses sanatçısı Akay, 2019 yılında kendisinden 48 yaş büyük Patrick (şu anda 82 yaşında) isimli ABD'li zengin bir adamla evlenen Meltem Miraloğlu’nun, eşi tarafından evden atıldığı ve ünlü oyuncudan haber alınamadığını öne sürdü.

"ÇOK ZOR GÜNLER GEÇİRİYOR"

Onur Akay, "Meltem Miraloğlu kayıp ve perişan" başlıklı yazısında "Green Card almak için 80 yaşındaki adamla evlendiğini bana söyleyen Meltem Miraloğlu, şimdilerde çok zor günler geçiriyor." ifadesini kullandı.

Meltem Miraloğlu'ndan haber alınamıyor

Meltem Miraloğlu'ndan haber alınamıyor ile ilgili etiketler ABD oyuncu kayıp meltem miraloğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.