Meltem Miraloğlu'dan Onur Akay hakkında suç duyurusu!

Yaptığı açıklamalar ve özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen ünlü oyuncu Meltem Miraloğlu, ses sanatçısı Onur Akay'a karşı tedbir kararı alınması için İstanbul Aile Mahkemesi’ne de başvurdu.

Meltem Miraloğlu, köşe yazıları ve katıldığı magazin programlarında kendisine 'hakaret' ve 'aşağılayıcı' ifadelerde bulunduğu gerekçesiyle Onur Akay hakkında avukatı aracılığı ile savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Meltem Miraloğlu'dan Onur Akay hakkında suç duyurusu!

TEDBİR KARARI İSTEDİ

Miraloğlu, İstanbul Aile Mahkemesi’ne de başvurarak, Onur Akay hakkında tedbir kararı alınmasını istedi. Yayın kanalları üzerinden Meltem Miraloğlu’nun kişiliği ve aile hayatı ile ilgili Onur Akay tarafından açıklamalar yapılmakta olduğuna dikkat çekilen tedbir talebinde, ayrıca kişilik haklarına saldırıda bulunulduğu gerekçesiyle Akay’a konuşma yasağı getirilmesi istendi.

MELTEM MİRALOĞLU HAKKINDA

13 Ocak 1987 yılında Diyarbakır’da dünyaya geldi. 2 yaşında iken ailesiyle birlikte İstanbul'a geldi. Küçük yaşlardan itibaren oyuncu olmak isteyen Miraloğlu, Müjdat Gezen Güzel Sanatlar Akademisi mezunudur.

“Hayat Devam Ediyor” dizisi ile ekrana geldi ve dizideki başarısından dolayı “En İyi Drama” ödülüne layık görüldü.

1,70 boyunda olan oyuncu “Adını Kalbime Yazdım” adlı dizide “Dicle” karakterini canlandırdı. Sekerat Son filminde rol aldı.

Kılıç Günü, Bir Bulut Olsam dizilerinde de rol alan Miraloğlu, Aşık, Ateş,Güzel Günler Göreceğiz gibi filmlerde yer aldı.

 

 

Meltem Miraloğlu'dan Onur Akay hakkında suç duyurusu! ile ilgili etiketler Onur Akay suç duyurusu mahkeme meltem miraloğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.