Meltem Miraloğlu Onur Akay için harekete geçti!

Ünlü oyuncu Meltem Miraloğlu’nun ses sanatçısı Onur Akay hakkında zorlama hapsine tabi tutulmasına karar verilmesi için mahkemeye başvurduğu iddia edildi.

Duyurduğu hastalık ve ölüm haberleri nedeni ile magazin camiasında ‘Felaket Tellalı’ lakabı ile ünlenen ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, kendisisi hakkında Meltem Miraloğlu’nun aldırdığı 3 ay süreli konuşma yasağını deldi.

Ünlü oyuncu Meltem Miraloğlu, evliliğini ortaya çıkaran ve magazin programlarında kendisi ile ilgili çeşitli açıklamalar yapan ünlü sanatçı Onur Akay’a, geçtiğimiz günlerde 3 ay süreyle konuşma yasağı getirmişti. 3 ay boyunca basın başta olmak üzere hiçbir yerde Meltem Miraloğlu hakkında konuşmaması gereken Akay, süre dolmadan Miraloğlu ile ilgili Beyaz TV’nin magazin programı Söylemezsem Olmaz’da ve kendi internet sitesinde yeni iddialarda bulundu. Akay, Miraloğlu’nun bir hafta önce 80 yaşındaki Amerikalı öğretmen eşi Patrick ile birlikte yaşadığı Amerika'nın Illinois eyaletindeki evinden "Chicago'da yaşayan teyzeme gideceğim" diyerek kaçtığını ve 1 haftadır kayıp olduğunu açıkladı.

Ünlü oyuncu Meltem Miraloğlu’nun ünlü sanatçı Onur Akay hakkında zorlama hapsine tabi tutulmasına karar verilmesi için mahkemeye başvurduğu öğrenildi. Akay, 3 gün hapis yatabilir.

Meltem Miraloğlu Onur Akay için harekete geçti!

Meltem Miraloğlu Onur Akay için harekete geçti! ile ilgili etiketler Onur Akay hapis meltem miraloğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.