Meltem Miraloğlu isyan etti!

Kendisinden 48 yaş büyük Amerikalı iş insanıyla evlenen Meltem Miraloğlu şaşırtmaya devam ediyor.

'Hayat Devam Ediyor' dizisinde canlandırdığı ‘çocuk gelin’ rolü ile tanınan Meltem Miraloğlu, geçtiğimiz aylarda süpriz bir karar alarak, Amerika’ya gitmiş ve burada kendisinden 48 yaş büyük emekli öğretmen Patrick’le evlenmişti.

Hakkında çıkan ‘boşanacak’ iddiaları sonrasında önceki gün bir video çeken Meltem Miraloğlu'nun, eşine “Beni seviyor musun?” sorusunu yöneltip "Kesinlikle" yanıtını aldığı görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Kimi zaman takipçilerine her şeyin yolunda olduğunu söyleyen Miraloğlu, kimi zaman da son derece duygusal ve hüzünlü paylaşımlara imza atarak dikkat çekiyor.

32 yaşındaki oyuncu, TV8'de yayınlanan 'Gel Konuşalım' programına, verdiği kararlarla ilgili bir açıklamada bulundu

Miraloğlu, "Yıllardır işsizim, siz de beni anlayın” sözleri ile yaptığı evliliğin Amerika’da kalmak için olduğu iddiasını doğrulamış oldu.

Meltem Miraloğlu isyan etti!

Meltem Miraloğlu isyan etti! ile ilgili etiketler Amerika meltem miraloğlu gel konuşalım hayat devam ediyor
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.