Meltem Miraloğlu 82 yaşındaki eşinden hamile mi? Bebek iddalarına flaş yanıt

Kendisinden 48 yaş büyük Amerikalı Patrick Grady ile evlenen oyuncu Meltem Miraloğlu'nun eşi tarafından hortumla dövülünce hamile olduğu ortaya çıktığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Haberlerin basında yer almasının ardından Miraloğlu konu ile ilgili Instagram hesabından bir açıklama yaptı.

"Hayat Devam Ediyor" dizisiyle yıldızı parlayan Meltem Miraloğlu 2019 yılında yaptığı evlilikle adından söz ettirmeye devam ediyor. Türkiye'de dizi teklifleri alamayınca Amerika'ya yerleşen ve 82 yaşındaki Amerikalı Patrick Grady ile nikah masasına oturan Miraloğlu eşiyle aralarındaki yaş farkı nedeniyle herkesi şaşırtmıştı.


DARP VE HAMİLELİK İDDİASI ORTAYA ATILMIŞTI


Kendisinden 48 yaş büyük Patrick ile evlenen oyuncu uzun süre magazinde adından söz ettirmişti. Yaptığı evliliğin ardından farklı iddialarla sık sık gündeme gelen Meltem Miraloğlu'nun, son olarak hamileyken eşi tarafından 3 Ağustos'ta darp edildiği ve komşularının da bu olaya tanık olduğu konuşulmuştu. Ünlü oyuncu, konuyla ilgili iddialara sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Meltem Miraloğlu 82 yaşındaki eşinden hamile mi? Bebek iddalarına flaş yanıt


HAMİLELİK İDDİALARINI REDDETTİ

Konuyla ilgili iddiaların ardından bir süre sessizliğini koruyan oyuncu, sonunda konuştu. Instagram hesabının hikaye bölümünden bir açıklama yayınlayan Meltem Miraloğlu, "Son kez topluca cevaplıyorum, 'Hamile değilim'. Hiç çocuğum yok" ifadelerini kullandı.

Meltem Miraloğlu 82 yaşındaki eşinden hamile mi? Bebek iddalarına flaş yanıt

 

 

Meltem Miraloğlu 82 yaşındaki eşinden hamile mi? Bebek iddalarına flaş yanıt ile ilgili etiketler meltem miraloğlu Patrick. Grady Hamilelik
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.