Meltem Cumbul'dan Kadir İnanır açıklaması: İtibar etmeyin!

Muğla'da aniden rahatsızlanınca Denizli Pamukkale Üniversite Hastanesine kaldırılan Kadir İnanır'ın son durumu ile ilgili Meltem Cumbul açıklama yaptı. Cumbul, "Asılsız haberlere itibar etmeyin" dedi.

Sanatçı Meltem Cumbul, Denizli’de hastaneye kaldırılan sanatçı Kadir İnanır’ın sağlık durumuna ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Cumbul, "Kadir İnanır'ın herhangi bir hayati tehlikesi bulunmamaktadır. Durumu stabil olmakla birlikte yalnızca tedbir amaçlı olarak doktorlar tarafından müşahade altında tutulmaktadır. Yanıltıcı bilgilendirmelere itibar edilmemesi kendisinin ve ailesinin ricasıdır." dedi. 

Meltem Cumbul'dan Kadir İnanır açıklaması: İtibar etmeyin!

Muğla’nın Ortaca ilçesinde rahatsızlanan Kadir İnanır hastaneye kaldırılmıştı. Sağlık ekipleri tarafından Denizli’deki Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edilen İnanır’ın beyin damarında pıhtı atması sonucu rahatsızlandığı belirtilmişti. 

 

 

Meltem Cumbul'dan Kadir İnanır açıklaması: İtibar etmeyin! ile ilgili etiketler Meltem Cumbul Kadir İnanır
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.