Meltem Cumbul elini sıkmamıştı, Cumhurbaşkanı annesinin elini öptü!

Oyuncu Meltem Cumbul'un, Uluslararası Adana Film Festivali'nin ödül töreninde elini sıkmadığı Yönetmen Semih Kaplanoğlu'nun yeni filmi 'Buğday'ın galası dün Beştepe'de yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Semih Kaplanoğlu'nu eseri için kutlayıp annesinin ellerini öptü...

Yönetmen Semih Kaplanoğlu'nun son filmi Buğday'ın galası Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapıldı.

Galada konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin "medarı iftiharlarından" olarak nitelendirdiği usta yönetmen ve senarist Semih Kaplanoğlu'nu yeni filmi dolayısıyla tebrik etti. Erdoğan, şunları söyledi:

"Ehli hünerin kadrini bilmekte büyük bir hünerdir. 'Buğday' filminin de Sayın Kaplanoğlu'nun 'Bal' filminde olduğu gibi yurt içinde ve yurt dışında hak ettiği ilgiyi göreceğine inanıyorum. Elbette zaman zaman haddini bilmeyen, kaliteyi hazmedemeyen, nezaket fukarası şahıslar da çıkabiliyor. Bunlara verilecek en güzel cevap sevgiyi korumak, işini en güzel, en kaliteli şekilde yapmaya devam etmektir."

erdogIan_elini_oIptuI

ANNESİNİN ELİNİ ÖPTÜ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının ardından eşi Emine Erdoğan ile birlikte Kaplanoğlu ve eşi Leyla İpekçi'ye hediye takdim etti.

Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım, Kaplanoğlu ailesiyle fotoğraf çektirdiler.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Yıldırım ile eşleri, Kaplanoğlu'nun annesinin elini öptü.

Meltem Cumbul elini sıkmamıştı, Cumhurbaşkanı annesinin elini öptü! ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan Semih Kaplanoğlu Meltem Cumbul buğday
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.