Meltem Cumbul, CHP Şişli adayı mı olacak?

Meltem Cumbul CHP Şişli adayı mı olacak? Yerel seçimlere adım adım yaklaşılıyor. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dün akşam yemeğinde görüştüler. Yemekte Kılıçdaroğlu'nun CHP'nin Şişli Belediye Başkan adayı olarak Meltem Cumbul'u göstereceği iddia edildi. Peki Meltem Cumbul, CHP Şişli adayı mı olacak? Detaylar haberimizde...

Meltem Cumbul CHP Şişli adayı mı olacak? CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Ankara'daki evinde akşam yemeğinde buluştular. Sonrasında ise kulislere bomba gibi bir iddia gündeme düştü.İddialara göre, oyuncu Meltem Cumbul seçimlerde Şişli'den aday gösterildi. Peki Meltem Cumbul, CHP Şişli adayı mı olacak? Merak edilen detaylar haberimizde...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Ankara'daki evinde akşam yemeğinde buluşmasının ardından gece saatlerinde kulislere bomba gibi bir haber düştü.

İddialara göre, oyuncu Meltem Cumbul seçimlerde Şişli'den aday gösterildi.

Sinema oyuncusu Meltem Cumbul ile FETÖ arasındaki ilginç bağlantıları ilk kez SuperHaber gündeme getirmişti.

69. Altın Küre ödül töreninde, Madonna'nın ardından sürpriz bir şekilde sahneye çıkan Meltem Cumbul kısa bir konuşma yapmıştı.

Cumbul konuşmasını, "Şu anda ülkem için konuşuyorum, herkes bilsin ki barış kazanacak, bu sebeple konuşmamı şöyle bitiriyorum. Yurtta sulh, cihanda Sulh..."sözleriyle bitirmişti.

MELTEM CUMBUL ŞİŞLİ'DEN ADAY GÖSTERİLDİ

F5Haber'de yer alan habere göre; Kılıçdaroğlu, CHP'nin en çok merak edilen ilçesi ve İstanbul'un önemli ilçelerinden Şişli'de üzerinde FETÖ şüphesi bulunan Meltem Cumbul'u aday göstermeye karar verdi.

YEMEKTE KARAR VERİLDİ

Akşam yemeğinde, başta İYİ Parti lideri Meral Akşener'in ikamet ettiği Üsküdar'ın da içinde yeraldığı İstanbul'un ilçeleri ile ilgili uzlaşma sağlandığı ve kurmayların yapılan anlaşmayı bugün protokole bağlayacağı öğrenildi. Kulislere düşen bir diğer iddia ise Şişli'de Meltem Cumbul'un aday gösterilmesine Kılıçdaroğlu ve Akşener'in sürpriz buluşmasında karar verildiği.

SARIGÜL, ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI

CHP'den Şişli için aday adaylığı başvurusu yapan Mustafa Sarıgül'ün aday olmasına sıcak bakılmamasının ardından ilçede çalışmalarını hızlandırdı. Sarıgül'ün Şişli'den başka yerde aday olmak istemediği ve aday gösterilmezse DSP ya da bağımsız olarak aday olacağı belirtilmişti.

Meltem Cumbul, CHP Şişli adayı mı olacak?

MELTEM CUMBUL KİMDİR ?
1969 yılında İzmir'de doğan Meltem Cumbul'un babası Akşehirli, annesi İzmirlidir. 1992 yılında vefat eden bir abisi ile Funda ve Yonca adında ablaları vardır. İzmir Özel Yusuf Rıza İlkokulunu bitirdikten sonra, Meltem Cumbul 13 yaşındayken İzmir'den İstanbul'a taşınmışlar.

1983 yılında İzmir Türk Koleji'nde başladığı liseden 1987 yılında Ata Koleji'nden mezun olduktan sonra, Mimar Sinan Üniversitesi'nin Tiyatro bölümüne kaydoldu. 1991 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Drama Ana Sanat Dalı'ndan mezun oldu. Mezuniyetinin ardından profesyonel anlamdaki ilk iş deneyimi için Londra'ya gitti. Londra'daki Şekspir Tiyatro Kumpanyası'nda tecrübe kazandı.

Ömer Karacan'ın keşfettiği Cumbul, gönlü tiyatroda olmasına rağmen Karacan'ın yapımcısı olduğu Genç Çizgi isimli programı sundu. O dönemde TRT için Radyotek isimli bir program da hazırlayan Cumbul 1993 yılında Londra'dan Türkiye'ye döndü ve Aşağı Yukarı isimli yarışmayı sunmaya başladı. 1994 yılında yine bir TV projesi olan "Nerden Başlasak Nasıl Anlatsak?" isimli talkshow'u sunan Cumbul, programda ünlü isimlerle sohbet ediyor ve starların taklitlerini yapıyordu. TV izleyicisi tarafından büyük ilgiyle karşılanan programdan sonra Marguerite Duras'ın Ayrılık Müziği'nde başrolde oynadı. Tiyatro projelerine o dönemde ağırlık veren oyuncu aynı zamanda Arnold Wesker'in "Dört Mevsim" isimli oyununu da sahneye koydu ve yönetmenliğini yaptı.

1997'de TV'deki başarılı projelerine bir yenisini daha ekledi: Meltem Cumbul Show. Cumbul 2000 yılında bir West End ve Broadway showu olan Smokey Joe's Cafe müzikalinin Türkiye ayağında başroldeydi. 2004'te Türkiye'de yapılan Eurovizyon Şarkı Yarışması'nın sunuculuğunu Korhan Abay ile birlikte gerçekleştirdi.

Berlin Altın Ayı ödülünü almış Duvara Karşı'nın (Head On) da aralarında olduğu on altı sinema filmi, Türkiye Televizyon tarihinin en çok izlenen dizi başarısını kazanmış Yılan Hikayesi'nin de aralarında olduğu altı dizi, Smokey Joe's Cafe, Taming of the Shrew gibi müzikal ve tiyatro oyunları ile Palm Springs, Queens, Ankara ve Antalya Altın Portakal Film festivalleri dahil olmak üzere ulusal ve uluslararsı birçok ödüle sahiptir.

2005 yılından itibaren üç yıl süreyle, Los Angeles'ta Eric Morris'in kendisiyle yaptığı çalışmalar sonucunda öğrendiği metodu, halen mezun olduğu okul Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünde öğretmektedir.

ÖDÜLLERİ

1999 4.Sadri Alışık Ödülleri - En İyi Kadın Oyuncu Ödülü (Karışık Pizza)
2000 Duruşma filmindeki Nazan rolüyle Ankara Uluslararası Film Festivali En İyi Kadın Oyuncu Ödülü
2004 11.ÇASOD/ En İyi Oyuncu
2003 Abdülhamit Düşerken filmindeki Nimet rolüyle Altın Portakal En İyi Kadın Oyuncu Ödülü
2006 Gönül Yarası filmindeki Dünya rolüyle Fipresci En İyi Kadın Oyuncu Ödülü
2006 Palm Springs International Film Festivali / En İyi Kadın Oyuncu

FİLMLERİ :

1994 - Bir Sonbahar Hikayesi
1995 - Bay E
1995 - Böcek
1997 - Usta Beni Öldürsene
1998 - Karışık Pizza
1999 - Propaganda
1999 - Doğum Yeri Absürdistan
2000 - Duruşma
2001 - Maruf
2003 - Abdülhamit Düşerken
2004 - Duvara Karşı
2005 - Gönül Yarası
2008 - The Alphabet Killer
2008 - Mevlana Aşkı Dansı Seslendirme
2009 - Her Şeyin Bittiği Yerden
2011 - Tell Me Oh Khudaa (Bir Hint Filmi)
2011 - Labirent
2013 - Kadın İşi: Banka Soygunu
2015 - Yaktın Beni (Leyla) (Sinema Filmi)

TELEVİZYON DİZİLERİ :

1995 - Sahte Dünyalar
1995 - Çiçek Taksi Meltem Cumbul
1996 - Tatlı Kaçıklar
1999 - Yılan Hikayesi
2002 - Beşik Kertmesi
2002 - Biz Size Aşık Olduk
2003 - Gurbet Kadını
2005 - Avrupa Yakası (Konuk oyuncu)
2006 - Arka Sokaklar (Konuk oyuncu)
2007 - Parmaklıklar Ardında (Konuk oyuncu)
2007 - Doktorlar (Konuk oyuncu)
2008 - Aşk Yakar
2011 - Nuri
2013 - Muhteşem Yüzyıl 4. Sezon (Fatma Sultan)
2014 - Kusursuz Plan

TALKSHOW :

1993 - Aşağı yukarı
1993 - Rifle King Kong Show, Kanal 6
1994 - Nereden Başlasak Nasıl Anlatsak, Kanal D
1995 - Kolaysa Sen de Gel, atv
1997 - Meltem Cumbul Show, Kanal 6

TİYATRO :

2003 - Taming of the Shrew Başrol -İstanbul Şehir Tiyatroları
2001 - Travelogue Konuk Oyuncu -Ankara Devlet Opera ve Balesi
2000 - Smokey Joe's Cafe Konuk Oyuncu -Ambassador Tiyatro Grubu
1997 - Tell Scherezade, Tell Başrol
1995 - Four Seasons Yapımcı -Beyaz Sahne Tiyatrosu
1994 - Lyrics of Farewell Başrol - Igot Tiyatrosu

 

Meltem Cumbul, CHP Şişli adayı mı olacak? ile ilgili etiketler CHP Meltem Cumbul
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.