Meltem Akçöl Kimdir? Kaç Yaşında, Nereli?

Meltem Akçöl, Duy Beni adlı dizide canlandırdığı Hazal karakteri ile bilinmektedir. Dizide okulu sık sık asan ve kendi içerisinde çözemediği sorunları bulunan bir rolde oynayan Meltem Akçöl'ün ilk rol adlığı dizi ise Kırık Kanatlar’dır.

Duy Beni adlı TV dizisinde Hazal karakterini canlandıran Meltem Akçöl, bir dönem Kanal D’de yayınlanan Kırık Kanatlar’da Deniz Yılmaz ile ekranlarda boy göstermiş ve başrollerde oynamıştır.

Duy Beni dizisinde okulu asan genç ve güzel Hazal rolünde yer alan Meltem Akçöl, okulun aslında söylendiği gibi bir cennet değil cehennemden ibaret olduğunu, kendi içerisinde de çözemediği sorunları bulunan bir yapıdadır. Genelde okulun kafe kısmında olan ve okula pek uğramayan Hazal, diğer kızların aksine biraz değişiktir. Gösterişten her zaman uzak kalan olgun kız tavırlarında olan Hazal’ın okulda pekte arkadaşı bulunmamaktadır.

Melisa’nın tehlikeli olduğunun kısa zamanda farkına varan Hazal, ona karşı koymak yerine uzak kalmayı yeğlemektedir. Ve en çok sevdiği şey ise yüzmektir.

Meltem Akçöl Kimdir? Kaç Yaşında, Nereli?

Meltem Akçöl Kimdir?

1 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Meltem Akçöl, sosyal medya paylaşımları ile kısa zamanda fenomen haline gelmiştir. İlk olarak Instagram’da bulunan Reel videolar bölümü üzerinde paylaştığı videolarla tanınan Meltem Akçöl, geniş kitlelere hitap etmeyi başarmıştır.

Hobilerinden sık sık söz eden güzel oyuncu Meltem Akçöl, sık sık keşif yaparak fotoğraf çekmeyi sevmektedir. Giyimine de özen göstererek modayı yakından takip eden Akçöl, birbirinden farklı olan kıyafetleriyle sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunarak birçok kişiye ilham vermektedir.

Sadece sosyal medya fenomenliği ile kalmayıp oyunculuk dersleri de alan Meltem Akçöl, ilk oyunculuk deneyimini Kanal D ekranlarında yayınlanan Kırık Hayatlar adlı dizide Deniz Yılmaz karakterine hayat vererek başrollerde oynamıştır. Star TV ekranlarında yayınlanan Duy Beni adlı gençlik dizisinde Hazal karakterine hayat vermektedir.

23 yaşında olan Meltem Akçöl; 1.66 boyunda, 49 kilo ve Oğlak burcudur. Halen bekar olan Meltem Akçöl, Instagram’da @meltemakcol hesabını kullanmaktadır.

Meltem Akçöl Oynadığı Diziler ve Filmler

• Kırık Kanatlar (Deniz, TV Dizisi) 2021
• Duy Beni (Hazal, TV Dizisi) 2022

Meltem Akçöl Kimdir? Kaç Yaşında, Nereli? ile ilgili etiketler meltem akçöl Duy Beni Hazal
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.