Melo gol attı, saha karıştı!

Brezilya Kupası yarı final mücadelesinde Felipe Melo'nun formasını giydiği Palmeiras ve Cruzeiro arasında oynanan maçın sonunda yumruklar konuştu.

Brezilya Kupası yarı final rövanş maçında Cruzeiro, deplasmanda 1-0 kazandığı maçın rövanşında Felipe Melo'nun formasını giydiği Palmeiras'la sahasında 1-1 berabere kalarak adını finale yazdırdı.

FELİPE MELO'YA SATAŞTI, ORTALIK KARIŞTI

Karşılaşmada Palmeiras'ın tek golünü Felipe Melo kaydederken, maçın bitiş düdüğüyle birlikte Cruzeiro'lu futbolcu Leo, tur sevincini Felipe Melo'ya sataşarak kutlamak isteyince saha bir anda karıştı.

Melo gol attı, saha karıştı!

CRUZEİRO'LU SASHA, PALMEİRAS'LI MAYKE'YE YUMRUK ATTI

İki takım futbolcuları arasında arbede yaşanırken, Cruzeiro'lu futbolcu Sasha, Palmeiras'lı Mayke'ye yumruk attı. Bu hareketin ardından sahadaki gerilim tavan yaparken, güvenlik görevlileri araya girmek zorunda kaldı.

Melo gol attı, saha karıştı! - Resim : 2

"YAPTIĞI HAREKET KORKAKÇA"

Karşılaşmanın hakemi olaylar sonrası iki futbolcuya da kırmızı kart gösterdi. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Felipe Melo, takım arkadaşı Mayke'ye yumruk atan Sasha'yla ilgili konuşurken, ''Yaptığı hareket korkakça. Hiçbir şey yapmadan duran bir adama koşup yumruk atmak korkaklıktan başka bir şey değil'' ifadelerini kullandı.

Melo gol attı, saha karıştı! ile ilgili etiketler Kavga Brezilya melo
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.