Melissa Vargas'ın Galatasaray HDI Sigorta - Fenerbahçe Opet derbisindeki performansı sosyal medyayı salladı

Misli.com Sultanlar Ligi 19. hafta erteleme maçında Fenerbahçe Opet, deplasmanda Galatasaray HDI Sigorta'yı 3-0 yendi. Sarı-Lacivertliler'in Kübalı pasör çaprazı Melissa Vargas performansıyla maça ve sosyal medyaya damga vurdu. 22 yaşındaki yıldız için sadece Twitter'da 15 binden fazla paylaşım yapıldı.

Misli.com Sultanlar Ligi 19. hafta erteleme maçında Fenerbahçe Opet, deplasmanda Galatasaray HDI Sigorta'yı 3-0 yendi. Sarı-Lacivertliler'in Kübalı pasör çaprazı Melissa Vargas performansıyla maça ve sosyal medyaya damga vurdu. 22 yaşındaki yıldız için sadece Twitter'da 15 binden fazla paylaşım yapıldı.

Maçın ardından derbi maçını FBTV'ye değerlendiren Kaptan Eda Erdem Dündar ve Meliha İsmailoğlu, açıklamalarında defansa dikkat çektiler.

EDA ERDEM DÜNDAR: SAHADA GÜZEL BİR FENERBAHÇE VARDI

Derbi maçının önemine vurgu yapan Eda, "Hücum ve savunmada çok iyiydik. Savunma bizim zayıf noktalarımızdan biriydi. Galatasaray’ın iyi manşet almasına rağmen hücumda top öldürememesinin sebebi bizim iyi savunmamızdı. Zaten istediğimiz buydu, defansta daha verimli olabilmek. Bugün bunu başardık. Derbi maçları zaten zorlu ve stres seviyesi farklı oluyor. Açıkçası zorlu bir maç bekliyorduk ama rakibi yıldırdık diyebilirim. Hücumda, defansta, bloklarda üstünlüğümüz vardı. Bu sonuca yansıdı. Sahada güzel bir Fenerbahçe vardı. Herkesin yüzü gülüyordu ve mutluydu, işler istediğimiz şekilde gitti. 3-0 kazandığımız için mutluyuz. İnşallah Kuzeyboru maçını da 3-0 kazanıp yolumuza rahat bir şekilde devam edeceğiz." dedi.

MELİHA İSMAİLOĞLU: GALATASARAY MAÇLARI BİZİM İÇİN HER ZAMAN ÖNEMLİ

Başarılı smaçör Meliha İsmailoğlu ise, "Öncelikle tüm takımı tebrik ediyorum. Defans takıma yardım etti ve iyi mücadele ettik. Hücumda iyi defans sonrası çok rahattık. Özellikle Vargas takıma inanılmaz yardım etti, onu tebrik ediyorum. Üstüne de çok iyi smaçlar vurdu. Galatasaray maçları bizim için her zaman önemlidir. Hep kazanmak istediğimiz için bu maçlarda daha savaşçı oynuyoruz. Bir önceki derbi maçını 3-2 kazanmıştık ve zorlu geçmişti. O yüzden bu maçta daha motiveydik." diye konuştu.

SALON: Burhan Felek Vestel
HAKEMLER: Erdal Akıncı, Esat Danzili

GALATASARAY HDI SİGORTA: Gamze Kılıç, İlkin Aydın, Zeynep Sude Demirel, Caratasu, Vasilantonaki, Planinsec (Gizem Güreşen)

FENERBAHÇE OPET: Vargas, Meliha İsmailoğlu, Eda Erdem Dündar, Naz Aydemir Akyol, Fedorovtseva, Dicle Nur Babat (Gizem Örge)

SETLER: 18-25, 20-25, 22-25
SÜRE: 79 dakika (25, 26, 28)

 

Melissa Vargas'ın Galatasaray HDI Sigorta - Fenerbahçe Opet derbisindeki performansı sosyal medyayı salladı ile ilgili etiketler Melissa Vargas Fenerbahçe Opet Galatasaray HDI Sigorta
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.