Melisa Sağlam'ı şortlu diye darp eden zanlı tutuklandı/ VİDEO

Pendik'te üniversitesi öğrencisi Asena Melisa Sağlam'ı şort giydiği gerekçesiyle darp eden şüpheli Ercan Kızılateş tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi. Mahkeme, genç kızı darp etmediğini, sadece elinin tersi ile yüzünü ittiğini ileri süren Ercan Kızılateş'i tutuksuz yargılanmasına hükmederek serbest bıraktı... Soruşturma savcısı tutuksuz yargılamaya itiraz etti... İtirazı değerlendiren bir üst mahkeme zanlının tutuklanmasına karar verdi...

Pendik'te üniversitesi öğrencisi Asena Melisa Sağlam'ıi şort giydiği gerekçesiyle darp eden şüpheli Ercan Kızılateş tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi. Mahkeme, genç kızı darp etmediğini, sadece elinin tersi ile yüzünü ittiğini ileri süren Ercan Kızılateş'i tutuksuz yargılanmasına hükmederek serbest bıraktı...Soruşturma Savcısı Mehmet Ali Yıldız, Ercan Kızılateş’in 5. Sulh Ceza Hakimliği tarafından serbest bırakılmasının ardından, bu karara 6. Sulh Ceza Hakimliği’ne itiraz etti. Kızılateş bu itiraz üzerine bir kez daha hakim karşısına çıkartıldı... Zanlı bu kez tutuklanarak cezaevine gönderildi...

ADLİYE KORİDORUNDA KONUŞTU

Minibüsteki saldırıyla ilgili olarak hakkında "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama", "Kasten yaralama" ve "hakaret" suçlarından gözaltı kararı çıkarılan Ercan Kızılateş Anadolu Adalet Sarayı'na getirildi. Kızılateş, adliye koridorunda Jandarma arasında ilerlerken konuştu. "Darp ettiğim yalan" diyen Kızılateş, "Görüntüler çok açık, darp etme olayı yok" dedi. Şikayetçi olduğunu söyleyen Kızılateş, "Kameraları görmüyor musunuz, tabi ki bana saldırdı" şeklinde konuştu.

MELİSA SAĞLAM İFADEYE ÇAĞRILDI

Ercan Kızılateş'in şikayetçi olduğu Asena Melisa Sağlam ise ifadeye çağrıldı... Sağlam, 'Şahıs benden şikayetçi olduğu için, ben de adliyeye ifade vermeye gidiyorum!' açıklaması yaptı.

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Pendik'te şort giydiği için 21 yaşındaki Asena Melisa Sağlam'ı minibüste darp eden saldırganın ifadesi de ortaya çıktı. Ercan Kızılateş ifadesinde gerçekleştirdiği saldırıyı "Tahrik oldum" diye savundu. Kızılateş ayrıca genç kızdan şikayetçi de oldu.
Ercan Kızılat ifadesinde şunları dedi:

"Niyetli olduğum için bayan şahsı ikaz ettim. 'Bayan arkadaşım edep ve haya denen bir şey var, sizin bu şekilde toplu taşıma aracına binmeniz hiç yakışık almamış' dedim. Bayan bunun üzerine 'Sen de o zaman bakma arkadaşım' dedi. 'İnsanlar bazen nefsine hakim olamıyor, sizin bu giyim tarzınız beni tahrik etti' dedim.

"YALNIZCA YÜZÜNÜ İTTİM"

Elimin tersi ile yalnızca yüzünü ittim. Bunun üzerine bayan ayağa kalkarak saldırıya geçti. Ben yalnızca bayanın bana zarar vermesini engellemek için itekledim. Kamera kayıtlarına bakılırsa benim bayana saldırmadığım ya da darp etmediğim görülecektir."

Melisa Sağlam'ı şortlu diye darp eden zanlı tutuklandı/ VİDEO ile ilgili etiketler Darp şortlu kız tutuksuz yargılanacak ercan kızılateş
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.