Melisa Ilıcalı'nın günlük okul masrafı 5 bin TL!

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın 4 yaşındaki kızları Melisa Ilıcalı'nın, annesiyle birlikte sık sık seyahat ettiği için yıllık 50 bin TL ödediği okuluna yalnızca 10 gün gittiği öğrenildi.

Şeyma Subaşı Ilıcalı'nın, sık sık seyahat ettiği ve kızı Melisa Ilıcalı'yı da yanından ayırmak istemediği için, okula gönderemediği öğrenildi.

Konuyu bugünkü köşesine taşıyan Sabah yazarı Bülent Cankurt, şu ifadeleri kullandı:

"Bu yıl Etiler'de özel bir okula kaydı yapılan 4 yaşındaki Melisa, arkadaşımın söylediğine göre 2017-2018 öğretim yılında en fazla 10 gün okula devam etmiş! Melisa, anaokuluna yazıldığı için devam mecburiyeti yok tabii.

Instagram fenomeni annesi Şeyma Subaşı, sık sık seyahat ettiği ve Melisa'yı da yanından ayırmak istemediği için, kızını okula gönderememiş. Yani, yaklaşık 50 bin liralık okul parası boşa gitmiş!"

Melisa Ilıcalı'nın günlük okul masrafı 5 bin TL! ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı Okul melisa ılıcalı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.