Melisa Döngel'in yeni imajı takipçilerini şaşırttı... Sarışın oldu

İlhan Şen ve Burcu Özberk'in başrolünü paylaştığı, FOX TV'de ekrana gelen Aşk Mantık İntikam dizisinde Çağla karakterine hayat veren 22 yaşındaki oyuncu Melisa Döngel imaj değiştirdi. Saçlarını sarıya boyatan genç oyuncunun yeni hali ise hayranları tarafından pek beğenilmedi.

Bir Güney Kore yapımı olan Cunning Single Lady dizisinden uyarlanan Aşk Mantık İntikam dizisinin genç yıldızı Melisa Döngel imaj değişikliğine gitti. 3,3 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yeni imajıyla pozlarını yayınlayan oyuncuya hayranlarından ve takipçilerinden yorum yağdı.

 
YENİ SAÇ RENGİ OLAY OLDU


Son olarak "Aşk Mantık İntikam" dizisinden ayrılan oyuncu saçlarını boyattı. Diziden ayrılır ayrılmaz soluğu kuaförde alan Melisa Döngel saçlarını sarıya boyattı. Koyu renk olan saçlarını sarıya boyatan oyuncunun imaj değişikliği hayranları tarafından pek beğenilmedi.

Yeni saçlarıyla objektif karşısına geçen ünlü oyuncunun makyajsız doğal hali dikkat çekerken saç rengi ise eleştirildi. Oyuncunun son hali takipçilerini ikiye böldü. Kimileri yeni halini çok beğenirken kimileri ise olumsuz eleştiride bulundu.

İŞTE MELİSA DÖNGEL'İN SON HALİ...

Melisa Döngel'in yeni imajı takipçilerini şaşırttı... Sarışın oldu

Melisa Döngel'in yeni imajı takipçilerini şaşırttı... Sarışın oldu - Resim : 2

Melisa Döngel'in yeni imajı takipçilerini şaşırttı... Sarışın oldu - Resim : 3

 

 

 

 

 

 

Melisa Döngel'in yeni imajı takipçilerini şaşırttı... Sarışın oldu ile ilgili etiketler Instagram melisa döngel imaj
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.