Melisa Döngel'den Sen Çal Kapımı İtirafı! Aşk Mantık İntikam ile Yeniden Ekranlarda!

Sen Çal Kapımı dizisinde Ceren karakterini canlandıran Melisa Dönel’in yeni sezonda ayrılışının ardından yeni projeler konusunda üst üste teklifler aldığı ifade edildi. Kariyerinde hızlı adımlarla ilerlemek isteyen güzel oyuncunun tecrübelerini de yeni dizisinde paylaşması gündemde.

FOX TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisinde Ceren karakterine hayat veren Melisa Döngel’in 2. sezonda olmayışı hayranlarını oldukça üzmüştü. Ancak güzel oyuncunun çok önemli bir karar alarak kendisine gelen yeni teklifleri yerinde bulduğu ve bunları değerlendireceği belirtildi.

Yeni bir dizi anlaşması yapan Döngel’in yeniden yakın bir zamanda ekranlara döneceği ve hayranları ile buluşacağı kaydedildi. Aşk Mantık İntikam isimli Fox TV’nin yeni yazlık dizisi oyuncu kadrosuna dahil olan Döngel, uyumlu bir ortamda yeni arkadaşları ile de kaynaştığı dile getirildi.

Melisa Döngel'den Sen Çal Kapımı İtirafı! Aşk Mantık İntikam ile Yeniden Ekranlarda!

Melisa Döngel: Aşk Her Zaman Ön Planda

Kamera Arkası adlı programda açıklamalar yapan Döngel, “İşler oldukça yolunda gidiyor. Set ve ekip arkadaşlarım ile tamamen uyum içerisindeyim. Yönetmen de bu işlerden oldukça anlıyor.” dedi.

Canlandırdığı karakterden de bahseden Döngel, “Dik duruşu ve diğer insanlara karşı olan soğukkanlılığı ile bilinen bir karakteri canlandıracağım. Bunda erkek kardeşim ve babam yanımda olacak. Çünkü ben sadece aşkı değil aileyi de ön planda tutan bir yapıya sahibim.” ifadelerini kullandı.

Melisa Döngel'den Sen Çal Kapımı İtirafı! Aşk Mantık İntikam ile Yeniden Ekranlarda! - Resim : 2

Aşkın kendisi için ön planda olduğunu ve duyguları ile hareket etmeye çalıştığını söyleyen Döngel, duygunun insanı daha iyi yönlendirdiğini de sözlerine eklemeden geçemedi.

Melisa Döngel'den Sen Çal Kapımı İtirafı! Aşk Mantık İntikam ile Yeniden Ekranlarda! ile ilgili etiketler melisa döngel Sen Çal Kapımı Aşk Mantık İntikam
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.