Melisa Aslı Pamuk'un gözü Beşiktaşlı yıldızda!

Show TV'de ekranlara gelen Çarpışma dizisinde avukat Cemre karakterine hayat veren güzel oyuncu Melisa Aslı Pamuk'un gönlünü Beşiktaş'ın kaptanı Oğuzhan Özyakup'a kaptırdığı söyleniyor.

Son dönemlerde oldukça formsuz olan ve Beşiktaş’taki formasına uzak kalan, tribünlerden de tepki gören Oğuzhan Özyakup, Çarpışma dizisinin başrol oyuncularından Melisa Aslı Pamuk’a aşık oldu.

10 YILLIK SEVGİLİSİNDEN AYRILMIŞTI

Geçtiğimiz haftalarda 10 yıllık sevgilisi Tolga Sala’dan ayrılan güzel oyuncu ile ünlü futbolcunun Yeniköy’de başbaşa yemek yediği öğrenildi.

Melisa Aslı Pamuk'un gözü Beşiktaşlı yıldızda!

 Magazin Burda’nın haberine göre sosyal medyadan da birbirini takip eden ikilinin peş peşe önce Yeniköy’de bir restoranda, ardından İstinye Park’ta başbaşa yemek yediği öğrenildi. Oğuzhan Özyakup’un eski kız arkadaşı Demet Özdemir ile Melisa Aslı Pamuk Kurt Seyit ve Şura’da birlikte kamera karşısına da geçmişti.

Melisa Aslı Pamuk'un gözü Beşiktaşlı yıldızda! ile ilgili etiketler Çarpışma Oğuzhan Özyakup Melisa Aslı Pamuk
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.