Melisa Aslı Pamuk kimdir? Seviglisi Oğuzhan Özyakup kim? Instagram adresi ne?

Melisa Aslı Pamuk kimdir araştırılmaya başlandı. Oğuzhan Özyakup ile evlilik kararı alan model Melisa Aslı Pamuk kimdir, kaç yaşında sizler için araştırdık.

Melisa Aslı Pamuk aldığı evlilik karar ile gündem oldu. Ünlü model katıldığı güzellik yarışmasını kazanıp hızla kariyerinde ilerledi. Melisa Aslı Pamuk sevgilisi Oğuzhan Özyakup ile evlilik kararı aldığını açıkladı. Sizler için Melisa Aslı Pamuk'un hayatını araştırdık. 

Melisa Aslı Pamuk kimdir?

Melisaa Aslı Pamuk 14 Nisan 1991 yılında doğmuştur. 29 yaşındaki Melisa Aslı Pamuk 1, 76 boyundadır. 2011 Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması olan ve L'Oréal Paris sponsorluğunda FOX'da yayınlanan ve finali 3 Haziran 2011'de İstanbul'da gerçekleşen Miss Turkey yarışması birincisidir. Miss Turkey 2011 tacını bir önceki yılın birincisi Gizem Memiç'ten alan ve aday numarası 10 olan Pamuk, organizasyonun yeni aldığı format değişikliği kararı ile Türkiye'yi 2011 yılının Eylül ayında Brezilya'nın São Paulo şehrinde düzenlenecek olan Miss Universe (Kâinat Güzellik Yarışması)'te temsil etmiştir.

Melisa Aslı Pamuk kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Ayrıca kendisi 2009 yılında Best Model of Turkey (Türkiye'nin en iyi mankeni) adlı yarışmada Best Promising (Umut/Gelecek Vaat Eden Model) unvanını elde etmiştir. İyi seviyede Türkçe, İngilizce, Felemenkçe, Almanca ve orta seviyede Fransızca konuşabilen Pamuk, Hollanda'da Amsterdam Üniversitesi'nde Psikoloji eğitimine başlamıştır ancak Miss Turkey kariyeri için okulunu dondurmuştur. 58 kg olan Pamuk, 85-62-90 vücut ölçülerine sahiptir. Modelliğe on dört yaşında iken başlamıştır.

Pamuk, henüz on üç yaşında iken, 2004 yılında bir "Bos Bros. Film & TV Productions" ve "Interkerkelijke Omroep Nederland (IKON)" ortak yapımı olan, yönetmenliğini Tamara Miranda'nın yaptığı ve Hollanda'da yayınlanan Dat zit wel snor adlı kısa filmde başrolde Hayal adlı karakteri canlandırmıştır.[kaynak belirtilmeli] Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde "Temel Oyunculuk" dersleri almıştır. Türkiye deki oyunculuk kariyeri ise ilk olarak bir gsm reklamında oynamasıyla başlamış. Daha sonra 3. sezonunda olan Yer Gök Aşk adlı diziye diğer başrollerin diziden ayrılması üzerine başrol olarak geçmiştir. Aynı yıl G.D.O. KaraKedi adlı ilk sinema filminde yer almıştır.

Instagram adresi ne?

Türk kökenli, Hollanda vatandaşı ve oyuncu olan Melisa Aslı Pamuk’un Instagram adresine Melisa Aslı Pamuk (@melisapamuk) kullanıcı adı ile ulaşabilirsiniz.

Melisa Aslı Pamuk kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Oğuzhan Özyakup kimdir?

Oğuzhan Özyakup 23 Eylül 1992 yılında  Zaandam’da dünyaya gelmiştir. "Ozzy" lakaplı orta saha mevkiinde forma giyen aslen Trabzonlu, Hollanda doğumlu Türk millî futbolcudur. Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta ve Türk millî takımında forma giymektedir.

Melisa Aslı Pamuk kimdir? Seviglisi Oğuzhan Özyakup kim? Instagram adresi ne? ile ilgili etiketler Melisa Aslı Pamuk Oğuzhan Özyakup kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.