Melis Sütşurup sevgilisi Mustafa Sandal'ın oğlu Yaman’ın doğum gününü kutladı

2008 yılında nikah masasına oturduğu Sırp şarkıcı Emina Jahovic ile 10 yıllık evliliğini 3 yıl önce bitiren Mustafa Sandal'ın Melis Sütşurup'la ilişkisi dolu dizgin devam ediyor. Sandal büyük oğlu Yaman’ın yeni yaşını Bodrum’da sürpriz bir partiyle kutladı.

10 yıllık evliliğini sonlandıran Mustafa Sandal, aradığı aşkı Melis Sütşurup'ta bulmuştu. Bir dargın bir barışık aşıklar Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup, tatil sezonunu Bodrum'da açtı. Sandal, Emina Jahovic ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Yaman'ın doğum gününü Bodrum'da bir parti ile kutladı.

Melis Sütşurup


Ünlü şarkıcının annesi Tülin İleri’nin de hazır bulunduğu kutlamada sevgilisi Melis Sütşurup da vardı. Sütşurup ve babaannesi tarafından öpücük yağmuruna tutulan Yaman’ın keyfi oldukça yerindeydi.

 

"KEYİFLİ VAKİT GEÇİRDİK"

Çift, geçtiğimiz yıl ayrılık kararı almıştı. Ünlü şarkıcı, Sütşurup ile ayrılığının ardından verdiği röportajda, "Melis ile keyifli vakit geçirdik" şeklinde konuşmuştu.

"MİDEMİ BULANDIRAN ŞEYLER VAR"

Eski sevgilisinin sözlerine kızan Melis Sütşurup ise şu ifadeleri kullanmıştı:

Mustafa ile ilişkimizin bitme nedeni onun telefonunda gördüğüm bir mesaj değil. Mustafa hakkında tesadüfen öyle bir şey öğrendim ki ilişkiyi hemen bitirdim.

Zaten öncesinde de midemi bulandıran çok şey vardı ama bunlar aldatma, ihanet gibi konular değil. Daha çirkin şeyler. Detayına girmem bana yakışmaz.

 

Melis Sütşurup sevgilisi Mustafa Sandal'ın oğlu Yaman’ın doğum gününü kutladı ile ilgili etiketler Mustafa Sandal Melis Sütşurup
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.