Melis Sütşurup ile evlenmeye hazırlanan Mustafa Sandal ile Emina Jahovic arasında yeni kriz

3 yıldır aşk yaşadığı sevgilisi Melis Sütşurup ile evlilik yolunda ilk adımı atarak nişanlanan Mustafa Sandal'ın eski eşi Emina Jahovic, Sandal'ın kendisine toplam 1 milyon 105 bin 863 liralık nafaka borcu olduğunu iddia etti. Sırp şarkıcı Emina Jahovic'in avukatı Altın Mimir, “Sandal, nafaka borcunu ödemezse mahkeme hapis cezası verecek” dedi.

52 yaşındaki şarkıcı Mustafa Sandal ile kendisinden 19 yaş küçük olan Melis Sütşurup geçtiğimiz günlerde aile arasında düzenlenen sade bir törenle nişanlandı. Melis Sütşurup’la önümüzdeki Haziran ayında aşıklar şehri Roma’da hayatını birleştirmeye hazırlanan Mustafa Sandal hakkında eski eşi şoke eden bir iddiada bulundu.


40 yaşındaki iki çocuk annesi ve şarkıcı Emina Jahovic, 2008–2018 yılları arasında evli olduğu eski eşi Mustafa Sandal'ın toplam 1 milyon 105 bin 863 liralık nafaka borcu olduğunu iddia etti.

Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre; Mustafa Sandal, Emina Jahovic’e ödediği aylık 15 bin liralık nafakanın iptali için dava açmıştı. Sandal, eski eşinin Çubuklu Vadisi’ndeki evinin kira gelirini alma hakkından mahrum edilmesini istemiş, Jahovic ise davanın reddine başvurmuştu. Jahovic, eski eşinin toplam 1 milyon 105 bin 863 liralık Nafaka Borcu olduğunu iddia etti.

Melis Sütşurup ile evlenmeye hazırlanan Mustafa Sandal ile Emina Jahovic arasında yeni kriz

''MUSTAFA NAFAKAYI ÖDEMİYOR''

İstanbul Aile Mahkemesi’ndeki ‘nafakanın azaltılması’ davasının duruşmasına avukatı Altın Mimir’le katılan Jahovic, “Mustafa ekonomik olarak rahat. Çocukları okula götürüp getirmesi için araba alacaktı ya da kiralayacaktı. Çocukların tatil paralarını ve evdeki yardımcıların paralarını ödeyecekti. Hiçbirisini ödemedi. Nafakayı ödemiyor” dedi.

''NAFAKAYI ÖDEMEZSE HAPİS YATACAK''

Emina Jahovic'in avukatı Altın Mimir de “Sandal, nafaka borcunu ödemezse mahkeme hapis cezası verecek” ifadelerini kullandı.

 

 

Melis Sütşurup ile evlenmeye hazırlanan Mustafa Sandal ile Emina Jahovic arasında yeni kriz ile ilgili etiketler Emina Jahovic Mustafa Sandal Melis Sütşurup dava mahkeme nafaka hapis cezası
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.