Melis Sezen'in dudak uçuklatan kolyesine 3 koruma

Sadakatsiz dizisinde sergilediği Derin karakteriyle Altın Kelebek gecesinde ödül alan Melis Sezen’in taktığı kolyenin fiyatı dudak uçuklattı. 34 milyon 256 bin TL değerindeki kolyeyi 3 kişinin koruduğu belirlendi.

Sadakatsiz dizisinin başrol oyuncularından biri olan Melis Sezen’in Altın Kelebek ödüllerinde giydiği kıyafet kadar takmış olduğu kolyede görenleri kendisine hayran bıraktı. Beyaz derin göğüs dekolteli bir elbise giyen oyuncunun kolyesinin değeri de ortaya çıktı.

Gecede herkes Melis Sezen'in göğüs dekoltesine dikkat çekerken oyuncunun taktığı mücevher kolyenin değerinin 34 milyon 256 bin TL değerinde olduğu ve daha öncesinde bu mücevherin Lady Gaga ve Beyonce tarafında da kullanıldığı belirlendi.

Melis Sezen'in dudak uçuklatan kolyesine 3 koruma

Altın Kelebek Özel Jürisi tarafından, başarıları, yetenekleri ve duruşlarıyla gelecek vadeden oyuncular arasından seçilen 'Pantene Yıldızı Parlayanlar' kategorisinde ödül alan Melis Sezen, konuşmasında "Bunu tutuyorum çünkü elimde şu an. Çok heyecanlıyım, kusura bakmayın lütfen. Artık inmem lazım." sözleri ile kısa sürede en çok konuşulan isimlerden birisi olmuştu.

Melis Sezen'in dudak uçuklatan kolyesine 3 koruma ile ilgili etiketler Melis Sezen Sadakatsiz kolye derin
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.