Melis Sezen'e tepki çeken sözler söyleyen Çakar, Adnan Oktar'ın kanalına da çıktı

Katıldığı bir TV programında ünlü oyuncu Melis Sezen'i kıyafeti nedeniyle hedef alan MHP'li eski milletvekili Ahmet Çakar, sosyal medyada büyük tepki çekmişti. Çakar ile ilgili dikkat çeken bir ayrıntı ortaya çıktı. Eski milletvekili Çakar'ın, Adnan Oktar'ın kanalında yayınlanan bir programa çıktığı görüldü.

Melis Sezen’ni dekoltesi ve sütyen giymemesi ile hedef gösteren Ahmet Çakar, birçok kadına taciz ve tecavüzden mahkum olan suç örgütü lideri Adnan Oktar’ın kanalı olan A9 TV’de programlara katıldığı ortaya çıktı.

Melis Sezen'e tepki çeken sözler söyleyen Çakar, Adnan Oktar'ın kanalına da çıktı

Melis Sezen'e tepki çeken sözler söyleyen Çakar, Adnan Oktar'ın kanalına da çıktı - Resim : 2

NE OLMUŞTU?

MHP'li eski milletvekili Ahmet Çakar, katıldığı bir programda oyuncu Melis Sezen'in kıyafetiyle ilgili tepki çeken sözler söyledi. Çakar, “Bu Sadakatsiz adlı dizide oynayan bir kız var. Adını filan bilmem. Geçen gün bir galaya çağırdılar. Bir kıyafet giymiş, o kıyafet kanunen suç. Hem de şikayete bağlı olmayan bir suçtur. Çünkü göğüs dekoltesi tamamıyla açık toplum içinde kendini gösteriyor. Yani sütyen yok, göğüs dekoltesi göbeğe kadar inmiş, yani bu ahlaksızlığın danikasıdır” ifadelerini kullanmıştı. Çakar'ın sözleri sosyal medyada büyük tepki çekti.

 

Melis Sezen'e tepki çeken sözler söyleyen Çakar, Adnan Oktar'ın kanalına da çıktı ile ilgili etiketler Ahmet Çakar Adnan Oktar melisa sezen
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.