Melis Sezen bu sefer de bacak dekoltesiyle gündemde! İşte Derin'in yeni yıl paylaşımı

Ödül töreninde giydiği dekolte kıyafetiyle adından söz ettiren Sadakatsiz dizisinin Derin’i Melis Sezen bu seferde yılbaşı pozuyla olay yarattı. Bacak dekoltesiyle yılbaşı paylaşımı yapan güzel oyuncu hayranlarından tam not aldı.

Maske Kimsin Sen programıyla adından söz ettirmeye devam eden Sadakatsiz dizisinin Derin’i Melis Sezen, yeni yılın ilk pozuyla olay yarattı. Özellikle son günlerde yarışmanın heyecanıyla sık sık paylaşımlar yapan Melis Sezen, Altın Kelebek Ödülleri'ne iddialı bir dekolteyle katılmış ve kısa sürede magazin gündeminde yer almıştı.

Melis Sezen bu sefer de bacak dekoltesiyle gündemde! İşte Derin'in yeni yıl paylaşımı

Sezen bu sefer de bacak dekoltesiyle gündeme geldi. Sezen sosyal medya paylaşımına, "Merhaba 2022! Çok umut doluyuz! Güzelliklerle, sevgiyle, en önemlisi sağlıkla karşıla bizi! Hepimizin kalbini sevgiyle doldur, vicdanımız uyanık olsun ve mucizeler her an yanımızda olsun! Mutlu seneler" notunu bıraktı.

Melis Sezen bu sefer de bacak dekoltesiyle gündemde! İşte Derin'in yeni yıl paylaşımı - Resim : 2

Derin bacak yırtmacı tercih eden Melis Sezen'in pozlarına hayranlarından beğeni yağarken "Elbisen şahane", "Olmaz böyle güzellik" yorumları geldi.

 

Melis Sezen bu sefer de bacak dekoltesiyle gündemde! İşte Derin'in yeni yıl paylaşımı ile ilgili etiketler Melis Sezen Maske Kimsin Sen Sadakatsiz derin
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.